Εντυπωσίασαν τα tours στο MEGATRENDS

Το καινοτόμο project HOTEL MEGATRENDS, «μύησε» τους επισκέπτες της έκθεσης στον συναρπαστικό κόσμο της «εξελιγμένης ξενοδοχειακής εμπειρίας» ενώ οι ξεναγήσεις που πραγματοποιήθηκαν και τις τρείς ημέρες έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Στην πλήρως δομημένη εγκατάσταση που είχε διαμορφωθεί στο Hall 1 και αποτελούνταν από 6 διακριτούς χώρους, οι επισκέπτες παρακολούθησαν εντυπωσιασμένοι σε πλήρη εφαρμογή όλες τις νέες τάσεις που μπορεί να ενσωματώσει σήμερα ένα σύγχρονο ξενοδοχείο.Πιο συγκεκριμένα, σε μία επιφάνεια 445 τ.μ. οι επισκέπτες της Xenia είχαν τη δυνατότητα να δουν σε αληθινές διαστάσεις όλες τις τελευταίες τάσεις στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τη διακόσμηση, την κατασκευή, την τεχνολογία, το well being και την αειφορία. Με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού, ολιγομελή γκρουπ ατόμων κάθε φορά περιηγήθηκαν στους πρότυπους ξενοδοχειακούς χώρους Reception, Lobby, City Room, Sensations, Summer Resort Room & Spa και Outdoor Lounge, που δημιουργήθηκαν βασισμένοι σε 5 βασικούς άξονες: Στη χρήση της τεχνολογίας που συνεργάζεται αρμονικά με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, στην εφαρμογή των τελευταίων design trends, στη διακόσμηση, στο σεβασμό στο περιβάλλον και στη σύνδεση του ξενοδοχείου με την εκάστοτε τοπική κοινότητα. Από το «βιοφιλικό» σχεδιασμό, με αξιοποίηση φυσικών υλικών όπως το ξύλο και η πέτρα μέχρι και τη χρήση της τεχνολογίας ως μέσο πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, όλα διαμορφώνσαν μια ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θα μπορούσε να βιώνει σήμερα ο επισκέπτης την απόλυτη ξενοδοχειακή εμπειρία.

IMG_8732_750x458 Εντυπωσίασαν τα tours στο MEGATRENDS Post Show 2018

Τα σημεία highlihts του project που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν :
• Η virtual receptionist, ένα ολόγραμμα που παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στον επισκέπτη με τη χρήση βοηθητικών εντολών μέσω οθόνης.
• Η αναδιπλούμενη σάουνα και τα όργανα γυμναστικής μέσα στη ντουλάπα του City Room, για εξοικονόμηση χώρου.
• Ο ημιδιάφανος φωτιζόμενος τοίχος με τούβλα από αλάτι Ιμαλαΐων, που συμπυκνώνει τη σύγχρονη τάση wellbeing χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες του αλατιού στο αναπνευστικό σύστημα.
• Τα ειδικά κρεβάτια του Summer Resort Room & Spa, με ειδική άμμο χαλαζία, η οποία θερμαίνεται στη διάρκεια των θεραπειών, δίνοντας μια αίσθηση χαλάρωσης.

IMG_8645_750x458 Εντυπωσίασαν τα tours στο MEGATRENDS Post Show 2018
0F6A3982_750x458 Εντυπωσίασαν τα tours στο MEGATRENDS Post Show 2018
0F6A3999_750x458 Εντυπωσίασαν τα tours στο MEGATRENDS Post Show 2018
IMG_8641_750x458 Εντυπωσίασαν τα tours στο MEGATRENDS Post Show 2018
2019-04-02T11:41:12+00:00