Loading...

Διοργανώτρια εταιρεία

//Διοργανώτρια εταιρεία
Διοργανώτρια εταιρεία2018-06-05T06:53:17+00:00

30 χρόνια στην κορυφή!

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η εταιρεία FORUM AE δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των επαγγελματικών, εμπορικών εκθέσεων και εκδόσεων με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους επαγγελματίες της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, της καφεστίασης και του ξενοδοχειακού κλάδου. Από το 1988, όταν ξεκίνησε με την έκδοση του περιοδικού Z+G (Ζαχαροπλαστείο-Gelateria), η FORUM A.E. έχει διανύσει μια μακρά πορεία ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της. Τα υψηλής ποιότητας και ευρείας κυκλοφορίας περιοδικά της έχουν καταστεί πολύτιμα εργαλεία έγκυρης και ποιοτικής ενημέρωσης, ενώ οι εκθέσεις της αποτελούν τα σημαντικότερα εμπορικά φόρουμ για όλους τους επαγγελματίες των κλάδων στους οποίους απευθύνονται. Σήμερα, η εταιρεία διοργανώνει 6 διεθνώς αναγνωρισμένες εκθέσεις ενώ εκδίδει 5 επαγγελματικά περιοδικά.

Οι εκθέσεις μας

FOODEXPO_Untitled_Panorama13 Διοργανώτρια εταιρεία

FOOD EXPO

Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες του είδους της στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Διοργανώνεται κάθε χρόνο- τέλη Μαρτίου- στο Athens Metropolitan Expo.

OENOTELIA_IMG_4455 Διοργανώτρια εταιρεία

OENOTELIA

Μεγάλη διεθνής έκθεση Οίνου και Αποσταγμάτων, που διοργανώνεται κάθε χρόνο παράλληλα με την FOOD EXPO.

ACF_SGP_5786 Διοργανώτρια εταιρεία

ATHENS COFFEE FESTIVAL

Ετήσιο διεθνές φεστιβάλ για τον καφέ και την κουλτούρα του. Απευθύνεται στους επαγγελματίες και λάτρεις του καφέ και πραγματοποιείται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Γκάζι).

XENIA_IMG_1055 Διοργανώτρια εταιρεία

XENIA

Η premium έκθεση-θεσμός, αποκλειστικά στοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο. Διοργανώνεται κάθε χρόνο το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου στο Athens Metropolitan Expo.

ARTOZA_Untitled_Panorama9 Διοργανώτρια εταιρεία

ΑΡΤΟΖΑ

Μεγάλη διεθνής έκθεση για την Αρτοποιία, τη Ζαχαροπλαστική, το Παγωτό και τη Σοκολατοποιΐα. Διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια -αρχές Μαρτίου- στο Athens Metropolitan Expo.

HORECA_DSC07133 Διοργανώτρια εταιρεία

HORECA

Η μεγαλύτερη, πληρέστερη και πλέον στοχευμένη έκθεση για τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των ξενοδοχείων και των επιχειρήσεων του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου. Διοργανώνεται στις αρχές Φεβρουαρίου κάθε έτους στο Athens Metropolitan Expo.

Οι εκδόσεις μας

01_AZ Διοργανώτρια εταιρεία
02_ZG Διοργανώτρια εταιρεία
04_PSITO Διοργανώτρια εταιρεία
05_SNACK Διοργανώτρια εταιρεία
06_AMBROSIA Διοργανώτρια εταιρεία

Πάντα πρωτοπόρος

Ιδρυτής της εταιρείας, σημερινός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Νίκος Χουδαλάκης που θεωρείται από πολλούς παράγοντες της αγοράς ότι έχει γράψει ιστορία στον κλάδο της διοργάνωσης εκθέσεων εφαρμόζοντας το συνδυαστικό μοντέλο διοργάνωσης εκθέσεων/εκδόσεων. H FORUM Α.Ε. έχει αναδειχθεί πρωτοπόρος εταιρεία στην Ελλάδα χάρη στη διπλή της δραστηριότητα που περιλαμβάνει την ταυτόχρονη υποστήριξη κάθε έκθεσης με μια σειρά από κλαδικά περιοδικά, τα οποία απευθύνονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελματιών επισκεπτών της έκθεσης. Η εφαρμογή του μοντέλου αυτού έχει σαν αποτέλεσμα την αμοιβαία προώθηση και των δύο δραστηριοτήτων προς όφελος τόσο της εταιρείας όσο και – κυρίως – των πελατών της. Παράλληλα, χάρη στο εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της, η FORUM A.E. γνωρίζει καλά τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε κλάδος και είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της τις κατάλληλες λύσεις.

Ισχυρή και διαρκώς αναπτυσσόμενη

Από το 2010, η FORUM A.E. αναγνωρίστηκε από την ICAP GROUP A.E. ως μία από τις «STRONGEST COMPANIES IN GREECE», δηλαδή μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών επιβεβαιώνοντας ότι η οικονομική της ευρωστία και η πιστοληπτική ικανότητά της είναι πραγματικά υψηλή. Η FORUM A.E. είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Σ.Ε.Ο.Ε.Σ. (Σύνδεσμος Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων και Συνεδρίων) ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει σε σημαντικούς Ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς όπως ο ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) και ο SCA (Speciality Coffee Association).

Διοργανώνουμε

6

επιτυχημένες
εμπορικές
εκθέσεις

Μας εμπιστεύονται

2.600

εκθέτες
σε ετήσια
βάση

Καλύπτουμε

190.OOO

τετραγωνικά μέτρα
εκθεσιακής
επιφάνειας

Φιλοξενούμε

24O.147

Έλληνες & ξένους
επαγγελματίες
επισκέπτες