Διάσηµοι chef στο Gastronomy Summit!

Κορυφαίοι βραβευμένοι Έλληνες και ξένοι chefs θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα όλες τις γαστρονοµικές εξελίξεις και τις καινοτομίες στη σύγχρονη ξενοδοχειακή κουζίνα, στην εντυπωσιακή σκηνή του Xenia Gastronomy Summit, στο Hall 1.

xgs Διάσηµοι chef στο Gastronomy Summit! Highlights Για πρώτη φορά στη χώρα µας, κατά την διάρκεια της έκθεσης Xenia, θα αναδειχθούν µε τη συµµετοχή τόσων πολλών και διάσηµων ονοµάτων της Γαστρονοµίας, όλες οι τεχνικές µαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που εφαρµόζονται από µεγάλα ξενοδοχεία ανά τον κόσµο. Παράλληλα, στο πρόγραµµα του Xenia Gastronomy Summit περίοπτη θέση θα έχουν µεταξύ άλλων τα σύγχρονα στησίµατα πιάτων, η παρουσίαση Buffet, οι διαφορετικές τεχνικές fine dining-a la carte εστιατορίων, αλλά και οι µοντέρνες τεχνικές sous vide και ασιατικής κουζίνας.

Τέλος, θα παρουσιαστούν ειδικά θέµατα µεγάλου ενδιαφέροντος για κάθε hotel restaurant, όπως, διαχείριση και συνταγολόγια για συγκεκριµένες διατροφές πελατών (gluten free, celiac disease, dairy free κ.ά.), σύγχρονες ιδέες για Room service, δηµιουργίες συνταγών µε Ελληνικά προϊόντα κ.ά.

gastronomy-summit2 Διάσηµοι chef στο Gastronomy Summit! Highlights gastronomy-summit3 Διάσηµοι chef στο Gastronomy Summit! Highlights


Tα µεγαλύτερα ονόµατα ελληνικής και διεθνούς γαστρονοµίας!

Οι πιο φηµισµένες ακαδηµίες γαστρονοµίας στον κόσµο Ritz Paris/Ecole Ritz Escoffier, Alain Ducasse Education, ENSP (Ecole Nationale Superieure de la Patisserie), ο κορυφαίος sommelier Γιώργος Λούκας (Genius in Gastronomy) και µερικοί από τους καλύτερους Έλληνες Chefs, όπως o Γιώργος Στυλιανουδάκης (Kensho Boutique Hotel & Spa, Mykonos), o Χρόνης ∆αµαλάς (Cavo Tagoo Santorini), o Σωτήρης Ευαγγέλου (Macedonia Palace, Thessaloniki),o ∆ηµήτρης Χρονόπουλος, oι Πανίκος Χατζηττοφής και ∆ηµήτρης Χατζηγιάννης (Four Seasons, Limassol), o Μιχάλης Ντουνέτας, o Αλέξανδρος Τσιοτίνης (Ctcrestaurant, Athens), o Θάνος Στασινός (Nikkei restaurant Athens, Nikkei restaurant Mykonos) και η Δανάη Τσεκούρα (Vegan & Raw Food Chef) θα παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες γαστρονοµικές εξελίξεις, στο ξενοδοχειακό κλάδο.

2017-10-16T12:07:23+00:00