Ερεύνα επισκεπτών

Αρχική/Επισκέπτες/Ικανοποιημένοι οι επισκέπτες!

Ικανοποιημένοι οι επισκέπτες!

Άκρως εντυπωσιακός είναι ο βαθμός ικανοποίησης των επισκεπτών της XENIA 2017, καθώς στη συντριπτική τους πλειοψηφία δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι από την έκθεση, με βάση τα στοιχεία από την έρευνα της IPSOS/OPINION.

H FORUM AE, διοργανώτρια εταιρεία της XENIA, με στόχο τη βελτίωση της έκθεσης, ανέθεσε στην εταιρία IPSOS/ OPINION την έρευνα αξιολόγησης της XENIA 2017 ως προς τον βαθμό ικανοποίησης επισκεπτών.Η ποσοτική έρευνα για τους επισκέπτες πραγματοποιήθηκε με μορφή προσωπικών συνεντεύξεων με την μέθοδο Computer Aided Personal Inteviews, με την χρήση ημοδομημένου ερωτηματολογίου διάρκειας 8′-10′, σε δείγμα 814 Ελλήνων επαγγελματιών του ευρύτερου ξενοδοχειακού και κατασκευαστικού κλάδου, αρχιτέκτονες, επαγγελματίες της μαζικής εστίασης, οι οποίοι είτε έχουν επιχείρηση είτε σκοπεύουν να ανοίξουν μία νέα επιχείρηση. Οι ερωτώμενοι ήταν decision makers της επιχείρησης και το δείγμα περιλαμβάνει επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα (Αττική, Βόρεια, Νότια, Κεντρική και Νησιωτική Ελλάδα. Η προσέγγιση των ερωτώμενων έγινε κατά την έξοδο τους από την έκθεση και στις δύο εισόδους που διέθετε. Η διεξαγωγή της έρευνας έγινε από το Σάββατο 25 Νοεμβρίου έως την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017.

XENIA 2017: Βαθμός ικανοποίησης από την επίσκεψη

Το 93% των επισκεπτών δήλωσαν με βεβαιότητα ότι θα επισκεφτούν την XENIA 2018

Τα στοιχεία της έρευνας είναι αποκαλυπτικά όσον αφορά τον υψηλό βαθμό ικανοποίησης των επισκεπτών αφού το 97% δήλωσαν από ικανοποιημένοι έως εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την έκθεση και το συντριπτικό ποσοστό του 93% των επισκεπτών της δήλωσαν εξαιρετικά πιθανό να επισκεφτούν την έκθεση Xenia 2018. Επίσης, πάρα πολύ σημαντική ήταν και η εμπορική αποτελεσματικότητα της έκθεσης καθώς σύμφωνα πάντα με την έρευνα το 88% των επαγγελματιών επισκεπτών δήλωσαν ότι σκοπεύουν να προβούν στο κλείσιμο εμπορικών συμφωνιών με τους εκθέτες τους επόμενους έξι μήνες ενώ ένα σημαντικό ποσοστό της τάξης του 28% δήλωσαν ότι έκλεισαν συμφωνίες με τις εταιρίες-εκθέτες κατά την διάρκεια της έκθεσης. Τέλος, το υψηλό επίπεδο της οργάνωσης της έκθεσης αλλά και των εταιρειών που έλαβαν μέρος ως εκθέτες άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες οι οποίοι μάλιστα σε ποσοστό 73% δήλωσαν ότι όλα ήταν τέλεια οργανωμένα ενώ πάνω από 40% δήλωσαν ότι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την μεγάλη ποικιλία εκθετών και προϊόντων.
Τα αποτελέσματα της έρευνας αποδεικνύουν περίτρανα πως οι επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας επιθυμούσαν την επιστροφή της έκθεσης θεσμό για τα ξενοδοχεία αλλά και τον ευρύτερο κλάδου του τουρισμού, την αγκάλιασαν θερμά από την πρώτη στιγμή και ότι μέσα στα επόμενα χρόνια η XENIA θα καταξιωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του είδους της διεθνώς!

Πρόθεση επίσκεψης στην XENIA 2018

2018-04-23T07:24:54+00:00