Κατασκευαστικός τομέας

//Κατασκευαστικός τομέας

Κατασκευαστικός τομέας

Ένα πανόραμα καινοτόμων λύσεων, νέων τεχνολογιών και προϊόντων αιχμής για την κατασκευή, την ανακαίνιση, τη διακόσμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας στα Ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα θα παρουσιαστεί στην Xenia 2021.

Μεγάλος κι εντυπωσιακός θα είναι και στην Xenia 2021 ο κατασκευαστικός τομέας προσφέροντας όλες τις λύσεις για την κατασκευή, ανακαίνιση και εξοικονόμηση ενέργειας. Οι τουριστικές επιχειρήσεις, από μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα μέχρι πιο μεσαία και μικρά καλύμματα και Airbnb που επενδύουν σε υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις και παροχές προκειμένου να ικανοποιήσουν τους φιλοξενούμενους τους θα βρουν και πάλι μία τεράστια γκάμα από προτάσεις. Οι προτάσεις των εκθετών έχουν ως στόχο να δείξουν ότι καινούριο και καινοτόμο κυριαρχεί στην αγορά και οδηγεί όχι μόνο στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων αλλά και στην δημιουργία eco friendly και energy saving καταλυμάτων που όχι μόνο ακολουθούν τις σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις στην φιλοξενία αλλά και συμβάλλουν στην εξοικονόμηση χρημάτων για λογαριασμό των επιχειρηματιών.

Ο κατασκευαστικός τομέας, με βάση τις αρχικές ενδείξεις που προκύπτουν από τις πρώτες δηλώσεις συμμετοχής και εκδηλώσεις προθέσεως, αναμένεται να ξεπεράσει και πάλι τους 150 εκθέτες. Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι και οι κορυφαίες εταιρείες – leaders του κλάδου, καθιστώντας τον τομέα αυτό μία ξεχωριστή έκθεση μέσα στην Xenia.

2020-09-10T11:21:34+00:00