Μεγαλύτερη & πληρέστερη η Xenia’19

Με 470 εκθέτες να έχουν ήδη οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους, η Xenia 2019, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί 23-25 Νοεμβρίου θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά το κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας.

Με 550 κορυφαίους εκθέτες -όλη την αφρόκρεμα της προμηθευτικής και κατασκευαστικής αγορά του ξενοδοχειακού κλάδου- και με 40.000 εξαιρετικά ποιοτικούς αναμενόμενους επισκέπτες που καθορίζουν με τις επενδυτικές επιλογές τους το συνολικό προσανατολισμό της ελληνικής Τουριστικής Βιομηχανίας, η Xenia 2019 θα υπηρετήσει για ακόμα μία φορά τον premium χαρακτήρα της. Παράλληλα θα αποτελέσει το ιδανικό περιβάλλον εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών, λύσεων και έμπνευσης για τους χιλιάδες επιχειρηματίες και στελέχη της Τουριστικής Βιομηχανίας που αναμένεται να την επισκεφτούν.

Πάνω από 470 εταιρείες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή

Ήδη λοιπόν περισσότερες από 470 από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες επιχειρήσεις της κατασκευαστικής και προμηθευτικής αγοράς του ξενοδοχειακού κλάδου, έχουν οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους, ενώ ο τελικός τους αριθμός αναμένεται να ξεπεράσει τους 540, ανάγοντας την Xenia 2019 για ακόμα μία χρονιά στο πιο πολυαναμενόμενο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς για την Τουριστική Βιομηχανία! Χάρη στον αριθμό και την ποιότητα των εκθετών της αλλά και τον πλούτο των θεματικών events που θα φιλοξενήσει, με την παρουσία κορυφαίων εισηγητών, η έκθεση Χenia έρχεται για να αναδείξει όλες τις νέες τάσεις, αλλά και τις τελευταίες λύσεις στην κατασκευή, την τροφοδοσία και το e-marketing των Ξενοδοχείων.

Η Xenia 2019 θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία

Η Xenia 2019 θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μία χρονιά σε ημερομηνίες στρατηγικά επιλεγμένες έτσι ώστε να επιτρέψουν τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των εμπορικών επαφών όλων των εκθετών αλλά και επισκεπτών και όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις θα ξεπεράσει τα ίδια της τα ρεκόρ σε εκθέτες και επισκέπτες. Πλήθος επιχειρηματιών του ξενοδοχειακού αλλά και ευρύτερου κλάδου του τουρισμού θα περάσουν τις πόρτες της προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τάσεις στην κατασκευή, τη διακόσμηση και τις υπηρεσίες ενώ με την συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων της κατασκευαστικής και προμηθευτικής αγοράς, που θα καταλάβουν 50.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας, καθώς και την στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, είναι σαφές ότι η Xenia 2019 θα αποτελέσει και αυτή την φορά την μεγαλύτερη έκθεση για τον κλάδο των ξενοδοχείων και της ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας.

Τέλος, χάρη στο πανόραμα από καινοτόμες και εξειδικευμένες παράλληλες εκδηλώσεις που φιλοξενεί, η Xenia γίνεται το πλέον επιδραστικό φόρουμ, με όλες τις πρωτοπόρες τάσεις και εξελίξεις του ξενοδοχειακού τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο, βάζοντας τη σφραγίδα της στην πορεία ανάπτυξης του ελληνικού Τουρισμού.

2019-09-11T09:24:07+00:00