Ικανοποιημένοι οι εκθέτες της XENIA 2018

//Ικανοποιημένοι οι εκθέτες της XENIA 2018

Ικανοποιημένοι οι εκθέτες της XENIA 2018

Την απόλυτη ικανοποίηση τους από την συμμετοχή τους στην έκθεση Xenia 2018, εξέφρασαν οι εκθέτες, επιβεβαιώνοντας σε τεράστιο βαθμό και την συμμετοχή τους στην Xenia 2019.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ένα δείγμα 200 εκθετών της Xenia 2018, από την εταιρεία δημοσκοπήσεων και ερευνών ALCO, για λογαριασμό της διοργανώτριας εταριείας της έκθεσης δείχνει ότι η συμμετοχή τους απέφερε σημαντικές εμπορικές ευκαιρίες για όλους τους εκθέτες! Τα αποτελέσματα της έρευνας απέδειξαν περίτρανα ότι αποτελεί την πλέον στοχευμένη έκθεση για την τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα με καθαρά Business to Business (B2B) χαρακτήρα, που προσφέρει γόνιμο έδαφος για την ανάπτυξη νέων εμπορικών συμφωνιών.

ekthetes-sunt2-RS3B4126 Ικανοποιημένοι οι εκθέτες της XENIA 2018 Future Hotel
ekthetes-sunth1-DSC04381 Ικανοποιημένοι οι εκθέτες της XENIA 2018 Future Hotel

92% των εκθετών προσδοκούν να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες 6 μήνες μετά την έκθεση

Τα αποτελέσματα της έρευνας αποδεικνύουν περίτρανα πως οι προμηθευτικές εταιρείες του ξενοδοχειακού κλάδου αλλά και γενικότερα της τουριστικής βιομηχανίας θεωρούν την έκθεση XENIA ως το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για ολόκληρη την Τουριστική Βιομηχανία της χώρας μας που καμία επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο δεν πρέπει να λείπει. Συγκεκριμένα το 93% των εκθετών έμειναν από ικανοποιημένοι έως απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμμετοχή τους, το 83% δήλωσε ότι η συμμετοχή τους στην έκθεση κάλυψε σε πολύ μεγάλο βαθμό τους εμπορικούς λόγους για τους οποίους συμμετείχαν ενώ ήδη το 90% των εκθετών έχει εκφράσει μέσα από την έρευνα την πρόθεση τους να συμμετάσχουν και στην έκθεση Xenia 2019. Εντυπωσιακά είναι και τα αποτελέσματα όσον αφορά την εμπορική αποτελεσματικότητα της έκθεσης καθώς το συντριπτικό ποσοστό του 92% των εκθετών προσδοκούν να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες κατά την διάρκεια των επόμενων έξι μηνών από το τέλος της έκθεσης, επιβεβαιώνοντας πως η έκθεση αποτελεί το απόλυτο εμπορικό φόρουμ για την Τουριστική Βιομηχανία.

2019-11-23T14:14:39+00:00