HOMEPAGE NEW2020-09-10T10:26:29+00:00

Η Xenia ανανεώνει το ραντεβού της με τους ξενοδόχους το 2021

Σε συνέχεια της απόφασης της κυβέρνησης να αναστείλει προσωρινά τη διοργάνωση όλων των εκθέσεων, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην χώρα μας, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώνουμε τη ματαίωση της διοργάνωσης της έκθεσης Xenia 2020 που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από 27-30 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Οι επαγγελματίες του τουρισμού δίνουν ραντεβού εκ νέου 27-29 Νοεμβρίου 2021.

xenia-2021-Untitled_Panorama-13-homepage HOMEPAGE NEW

SPECIAL EVENTS
DIGI HOTEL

Το Digi Hotel θα αποτελέσει ένα ισχυρό think tank, μέσα από το οποίο θα αποτυπωθούν οι εξελίξεις και προκύψουν οι προκλήσεις της νέας εποχής στον παγκόσμιο τουρισμό στην εποχή της Πανδημίας και μετά από αυτή. Μέσα από συζητήσεις πάνελ από τους κορυφαίους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, μέσα από ομιλίες και παρουσιάσεις, θα χαρτογραφηθεί ο νέος κυρίαρχος ρόλος του digital στη βιομηχανία της φιλοξενίας και τα αμέτρητα, πανίσχυρα εργαλεία που προσφέρει σε όλους τους τομείς.

gr HOMEPAGE NEW

Το «Ελληνικό Πρωινό», μία από τις πιο σημαντικές δράσεις του Ξ.Ε.Ε. όσον αφορά στην ανάδειξη της γαστρονομικής μας κληρονομιάς, αλλά και την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος γενικότερα, θα φιλοξενηθεί με δικό του ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση XENIA του Metropolitan Expo.

HOSPITALITY_4th HOMEPAGE NEW

Καταξιωμένοι επαγγελματίες και στελέχη της ελληνικής αλλά και παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας μέσα από ενδιαφέροντα πάνελ συζήτησης, θα παρουσιάσουν το νέο τοπίο που έχει διαμορφωθεί στην μετά Covid19 εποχή και θα αναλύσουν σημαντικά θέματα που αφορούν τον κλάδο (ψυχολογία του επισκέπτη, νέοι κανόνες, τάσεις, επιχειρηματικότητα, σύγχρονα marketing tools).

Οι τομείς της έκθεσης

KATASKEVI HOMEPAGE NEW

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ • ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ • ΕΝΕΡΓΕΙΑ • ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

EXOPLISMOS HOMEPAGE NEW

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

MHXTA_EXOPLISMOS_KOUZINAS HOMEPAGE NEW

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

GENIKES_TROFODOSIES HOMEPAGE NEW

FOOD & BEVERAGE

DIGITAL_TECH HOMEPAGE NEW

DIGITAL TECHNOLOGY

Testimonials

“Η επιτυχία είναι η αντοχή στον χρόνο και η Xenia το κέρδισε αυτό το στοίχημα. Kάθε χρόνο γίνεται καλύτερη και ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς της χρονιάς κλείνεται σε συμφωνίες εδώ μέσα.”
Χάρης Θεοχάρης, Υπουργός Τουρισμού
“Στο portfolio του NM Group έχουμε πάνω από 100 εκθέσεις και αν η Xenia διοργανωθεί με τον ίδιο τρόπο στην Γερμανία, θα είναι μία από τις καλύτερες που θα γίνονται και εκεί.”
Peter Ottmann, CEO NürnbergMesse Group
“Η Xenia, φανερά ανανεωμένη, προσφέρει στον ξενοδόχο ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου. Εδώ ο επαγγελματίας θα βρει όλες τις νέες τάσεις και τα προϊόντα για τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησής του.”
Γρηγόρης Τάσιος, Πρόεδρος ΠΟΞ
“Ως ΞΕΕ έχουμε επιλέξει την Xenia για να κάνουμε το Διεθνές φόρουμ φιλοξενίας καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να συνδυάζουμε τις δυνάμεις μας και να πραγματοποιούνται παραγωγικές συζητήσεις.”
Αλέξανδρος Βασιλικός, Πρόεδρος ΞΕΕ
“Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι μέσα από τους εκθέτες της Xenia προτείνονται ιδέες και λύσεις για την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος.”
Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδρος ΕΟΤ
“Εκθέσεις σαν την Xenia βοηθούν να έρχονται κοντά οι προμηθευτές με τους επιχειρηματίες του κλάδου και έτσι συμβάλλουν στην γενικότερη αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος που προσφέρουν οι Έλληνες ξενοδόχοι.”
Γιάννης Ρέτσος, Πρόεδρος ΣΕΤΕ
“Η Xenia δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού. Χρόνο με το χρόνο τόσο η ποιότητα όσο και ο αριθμός των επισκεπτών γίνονται όλο και καλύτερα.”
Θεόδωρος Παπαθανασόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος- ΒΙΟΠΡΟΣ ΑΒΕΕ
“Η ποιότητα και το επίπεδο της έκθεσης για ακόμα μία χρονιά ήταν εκπληκτικά. Πραγματοποιήσαμε πλήθος συναντήσεων και κάναμε και πολλές νέες επαφές.”
Αργυρώ Πελεκού, Πρόεδρος – GOLDER DOOR
“Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την ποσότητα και την ποιότητα των επισκεπτών, είδαμε ότι ήταν πραγματικά επαγγελματίες του κλάδου και ενδιαφέρθηκαν για τα προϊόντα που είχαμε να τους παρουσιάσουμε.”
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Beverage Manager Solutions – NESTLE PROFESSIONAL
“Η Xenia μόνο θετικές εντυπώσεις μας άφησε. O κόσμος ήταν πολύ ποιοτικός ακριβώς το target group μας. Κάθε χρόνο που συμμετέχουμε αναπτύσσουμε όλο και περισσότερο το πελατολόγιο μας.”
Κωνσταντίνος Κλειδέρης, Διευθύνων Σύμβουλος -NEF NEF
“Επιλέξαμε την Xenia για να παρουσιάσουμε κάποια νέα πρωτοποριακά προϊόντας μας καθώς εδώ είναι το κέντρο των αποφάσεων του κλάδου και πράγματι είδαμε ότι πολλοί ξενοδόχοι και αρχιτέκτονες μας επισκέφτηκαν.”
Νέστος Σαράφογλου, Marketing Director – VITEX/ ΓΙΑΝΝΙΔΗ ΑΦΟΙ ΑΕ
“Είναι μία έκθεση θεσμός. Πραγματικά βοηθάει τους ξενοδόχους να δουν συγκεντρωμένα όλους τους επαγγελματίες του κλάδου. Γενικά είναι μία έκθεση που μετά την ολοκλήρωση της πάντα υπάρχει δουλειά και συμφωνίες.”
Γιώργος Βελιβασάκης, Υπεύθυνος Ξενοδοχειακού – CANDIA STROM
“Τα standards της έκθεσης είναι πάντα πολύ ανεβασμένα και μας δίνεται η δυνατότητα να συναντηθούμε και με τους πελάτες μας αλλά και με πολλούς δυνητικούς. Έχουμε ήδη πάρει ένα πολύ θετικό δείγμα.”
Πέτρος Δράνιας, Διευθύνων Σύμβουλος – VIMAR HELLAS ΑΕ

XENIA 2021

Ημέρες & Ώρες λειτουργίας

NOE
27
ΣΑΒΒΑΤΟ
10:00-19:00
NOE
28
ΚΥΡΙΑΚΗ
10:00-19:00
NOE
29
ΔΕΥΤΕΡΑ
10:00-19:00

ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ & ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

XENIA_YPOURGEIO_TOURISMOU_AIGIDA HOMEPAGE NEW
xee HOMEPAGE NEW
sete HOMEPAGE NEW
pox HOMEPAGE NEW
all-hotels-logo HOMEPAGE NEW
cha HOMEPAGE NEW

Strategic Media Partner

tornos-300x110 HOMEPAGE NEW

MEDIA PARTNERS

logo_teliko_money_tourism HOMEPAGE NEW
newsbeast-300x144 HOMEPAGE NEW
NEWSGR-300x144 HOMEPAGE NEW
logo_xenia_ta HOMEPAGE NEW
logo_xenia_tm HOMEPAGE NEW
EK HOMEPAGE NEW
epixeiro-logo-xenia HOMEPAGE NEW
SNACKCOFFEE HOMEPAGE NEW
psito HOMEPAGE NEW
AMBROSIA HOMEPAGE NEW