HOMEPAGE NEW2019-11-20T10:15:56+00:00

Στην καρδιά της Τουριστικής Βιομηχανίας

H Xenia 2018, με τη συμμετοχή των κορυφαίων προμηθευτικών επιχειρήσεων του κλάδου και την παρουσία χιλιάδων ποιοτικών επισκεπτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, απέδειξε ότι αποτελεί το σημαντικότερο εκθεσιακό πυλώνα για την ανάπτυξη της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας. Η Xenia 2019 με περισσότερους από 550 εκθέτες, με εμπλουτισμένους όλους τους θεματικούς τομείς της και ένα άρτια σχεδιασμένο πρόγραμμα εξειδικευμένων επιμορφωτικών εκδηλώσεων, αναμένεται να καταστεί ένα κορυφαίο hotel show και νευραλγικό σημείο συνάντησης για την τουριστική βιομηχανία της χώρας μας, κερδίζοντας τα εύσημα για την τεράστια συμβολή της στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. >>

DSC03711_600x289 HOMEPAGE NEW

XENIA 2019 Forecast Key Figures

ekthesiaki-epifania-GR HOMEPAGE NEW
ekthetes-e1522841707769 HOMEPAGE NEW
45000-episkeptes HOMEPAGE NEW
diafimisi-e1522841774976 HOMEPAGE NEW

SPECIAL PROJECT
HOTEL MEGATRENDS

Το Hotel Megatrends by Χenia 2019 θα παρουσιαστεί ακόμη περισσότερο εξελιγμένο, δίνοντας λύσεις, αλλά και εμπνέοντας όλο το φάσμα των επισκεπτών της έκθεσης! Πέντε φημισμένοι αρχιτέκτονες και designers θα παρουσιάσουν αντιστοίχως πέντε καινοτόμα concepts χώρων φιλοξενίας, τοποθετώντας την αρχιτεκτονική και το design στο επίκεντρο ως βασικές μεταβλητές δημιουργίας αξέχαστων εμπειριών. Εμπειρίες οι οποίες με τη σειρά τους θα βασίζονται στον συνδυασμό καινοτομίας και παράδοσης, αειφορίας και τεχνολογίας, ευεξίας και ευζωίας. Στόχος θα είναι πέραν της αναβάθμισης της εκθεσιακής εμπειρίας των επισκεπτών, η ουσιαστική συνεισφορά στην εξέλιξη του τουρισμού στη χώρα μας μέσα από την προβολή σύγχρονων πρακτικών.

boutique-room HOMEPAGE NEW
studio-room-1 HOMEPAGE NEW
restaurant-in-nature HOMEPAGE NEW
smartech-space HOMEPAGE NEW
DIGI-HOTEL-LOGO HOMEPAGE NEW

To ψηφιακό παζλ του σύγχρονου ξενοδοχείου θα συμπληρωθεί κομμάτι – κομμάτι στην έκθεση Xenia 2019! Στρατηγική, πωλήσεις, κρατήσεις, sites, περιεχόμενο, κανάλια διανομής, OTA’s, μάρκετινγκ, διαφήμιση, social media, τεχνικές αλλά και τα πιο επιτυχημένα case studies θα πρωταγωνιστήσουν στην σκηνή του Digi Hotel. Πρόκειται για την μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση του digital hoteling που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο πλαίσιο της έκθεσης Xenia. >>

3rd HOMEPAGE NEW

Tο 3ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας, πλατφόρμα ενημέρωσης και διαλόγου για όλες τις τελευταίες τάσεις τις Φιλοξενίας, θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο πλαίσιο της Xenia από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Ξένοι και Έλληνες ειδικοί, καθώς και διαπρεπείς εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, θα ενημερώσουν τους ξενοδόχους και επαγγελματίες του κλάδου, για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της φιλοξενίας και τις ξενοδοχειακές τάσεις σε διεθνές επίπεδο. >>

Οι τομείς της έκθεσης

KATASKEVI HOMEPAGE NEW

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ • ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ • ΕΝΕΡΓΕΙΑ • ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

EXOPLISMOS HOMEPAGE NEW

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

MHXTA_EXOPLISMOS_KOUZINAS HOMEPAGE NEW

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

GENIKES_TROFODOSIES HOMEPAGE NEW

FOOD & BEVERAGE

DIGITAL_TECH HOMEPAGE NEW

DIGITAL TECHNOLOGY

Xenia 2018
Εξαιρετικά ικανοποιημένοι οι επισκέπτες*

Άκρως εντυπωσιακός είναι ο βαθμός ικανοποίησης των επισκεπτών της XENIA 2018, καθώς στη συντριπτική τους πλειοψηφία δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι από την έκθεση, με βάση τα στοιχεία από την έρευνα της ALCO, που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της έκθεσης σε δείγμα 500 Ελλήνων επαγγελματιών του ευρύτερου ξενοδοχειακού και κατασκευαστικού κλάδου, αρχιτέκτονες, επαγγελματίες της μαζικής εστίασης, οι οποίοι είτε έχουν επιχείρηση είτε σκοπεύουν να ανοίξουν μία νέα επιχείρηση.

*Στοιχεία έρευνας ALCO

prothesi-episkepsis-copy2301 HOMEPAGE NEW

Testimonials

“Οι ξενοδόχοι ήρθαν στην Xenia για να κλείσουν δουλειές. Το επίπεδο της έκθεσης ήταν εξαιρετικό. Τέτοιες εκθέσεις συμβάλουν στην άνοδο του τουριστικού μας προϊόντος.”
Aλέξανδρος Βασιλικός , Πρόεδρος Ξ.Ε.Ε
“H Xenia είναι μία πλήρης έκθεση που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των ξενοδοχείων. Θα συμμετάσχουμε και στην Xenia 2019 διότι θεωρούμε ότι υποστηρίζει πλήρως την δουλειά μας.”
Αριστείδης Ι. Κούρτης , ΚΟΥΡΤΗΣ AE
“Η έκθεση Xenia προσφέρει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του κλάδου της τουριστικής βιομηχανίας να βρουν όλα τα νέα προϊόντα, αλλά να κάνουν και networking.”
Νικόλαος Βασιλείου , BRIGHT ΑΕ
“Η Xenia είναι μία πολύ σημαντική έκθεση που δείχνει ότι μπορούμε να πορευτούμε από κοινού ξενοδόχοι και επιχειρηματίες για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.”
Γρηγόρης Τάσιος , Πρόεδρος Π.Ο.Ξ.

“Στη Xenia 2018 κάναμε τις επαφές που θέλαμε και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, όχι μόνο από την προσέλευση αλλά και από την ποιότητα του επισκεπτικού κοινού.”

Χρήστος Πάρτσος , ELECTROLUX ΑΕ

“Το 2018, ήταν η δεύτερη χρονιά που συμμετείχαμε στην Xenia και εντυπωσιαστήκαμε από το υψηλό οργανωτικό επίπεδο. Βεβαίως, θα λάβουμε μέρος και το 2019.”

Αντώνης Λακιώτης , ΛΑΚΙΩΤΗΣ ΑΕ

“Η έκθεση Xenia φέρνει κοντά τους επαγγελματίες από διάφορους τομείς της ελληνικής οικονομίας που ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις στον ξενοδοχειακό κλάδο.”

Γιάννης Ρέτσος, Πρόεδρος ΣΕΤΕ
“Για τις επιχειρήσεις που είναι εστιασμένες στο κομμάτι του ξενοδοχείου η Xenia είναι ο απόλυτος προορισμός. Οι επισκέπτες της είναι το επαγγελματικό κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε.”
Παναγιώτης Ζόντας , DOUWE EGBERTS

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την συμμετοχή μας στην Xenia 2018 καθώς το επισκεπτικό κοινό είναι πραγματικά πολύ στοχευμένο, αφού στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν ξενοδόχοι.”

Γιάννης Σπίνος , ELITE STROM ΑΒΕΕ

XENIA 2019

Ημέρες & Ώρες λειτουργίας

NOE
23
ΣΑΒΒΑΤΟ
10:00-19:00
NOE
24
ΚΥΡΙΑΚΗ
10:00-19:00
NOE
25
ΔΕΥΤΕΡΑ
10:00-18:30

ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ & ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

XENIA_YPOURGEIO_TOURISMOU_AIGIDA HOMEPAGE NEW
xee HOMEPAGE NEW
sete HOMEPAGE NEW
pox HOMEPAGE NEW
all-hotels-logo HOMEPAGE NEW
cha HOMEPAGE NEW

Strategic Media Partner

tornos-300x110 HOMEPAGE NEW

MEDIA PARTNERS

logo_teliko_money_tourism HOMEPAGE NEW
newsbeast-300x144 HOMEPAGE NEW
NEWSGR-300x144 HOMEPAGE NEW
logo_xenia_ta HOMEPAGE NEW
logo_xenia_tm HOMEPAGE NEW
EK HOMEPAGE NEW
epixeiro-logo-xenia HOMEPAGE NEW
SNACKCOFFEE HOMEPAGE NEW
psito HOMEPAGE NEW
AMBROSIA HOMEPAGE NEW