Τα νέα της έκθεσης στο Xenia News

Το Xenia News επίσημο βήμα ενημέρωσης της έκθεσης Xenia για δεύτερη χρονιά.

Για δεύτερη χρονιά το Xenia News αποτέλεσε το επίσημο  ειδησεογραφικό βήμα της έκθεσης Xenia, καλύπτοντας με τον ιστότοπο  www.xenianews.gr, καθώς και με έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις, πριν, κατά τη διάρκεια της έκθεσης και με απολογιστική έκδοση μετά την ολοκλήρωση της Xenia 2019, τα τεκταινόμενα στην έκθεση- θεσμό για την τουριστική βιομηχανία της χώρας.

Για την έκδοση του Xenia News υπάρχει αποκλειστική συνεργασία της Forum SA με το ειδησεογραφικό portal για τους επαγγελματίες της τουριστικής οικονομίας Tornos Νews.

xenia-news Τα νέα της έκθεσης στο Xenia News News

Παράλληλα με τις εκδόσεις και τον ιστότοπο  www.xenianews.gr, οι εκδηλώσεις της Xenia 2019 προβλήθηκαν μέσα από newsletters και τα social media, από την ομάδα του Tornos News.

Κατά τη διάρκεια της Xenia 2019 διανεμήθηκε η έντυπη glossy έκδοση σε 9.000 αντίτυπα με νέα, πληροφορίες, αναλύσεις, συνεντεύξεις και προτάσεις για τους εκθέτες και τους επισκέπτες της έκθεσης.

Η Xenia 2019 εντυπωσίασε για μια ακόμη χρονιά τόσο με τον πλούτο των εκθεμάτων όσο και με την ποιότητα των special events, φέρνοντας κοντά τους 550 εκθέτες της με 32.000 decision makers από 20.600 επιχειρήσεις, δίνοντας την ευκαιρία να επιτευχθούν ποιοτικές και προσοδοφόρες συνεργασίες.

2020-06-24T08:11:10+00:00