Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες της Xenia 2019

Σε δυναμική τροχιά εκκίνησης μπήκε ήδη η Xenia 2019, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί 23-25 Νοεμβρίου και να αποτελέσει για ακόμα μία φορά το κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας.

H Xenia 2018 απέδειξε περίτρανα ότι αποτελεί το μοναδικό αξιόπιστο εκθεσιακό πυλώνα για την ανάπτυξη του Τουρισμού στη χώρα μας. Με 550 κορυφαίους εκθέτες -όλη την αφρόκρεμα της προμηθευτικής και κατασκευαστικής αγορά του ξενοδοχειακού κλάδου- και με 40.000 εξαιρετικά ποιοτικούς αναμενόμενους επισκέπτες που καθορίζουν με τις επενδυτικές επιλογές τους το συνολικό προσανατολισμό της ελληνικής Τουριστικής Βιομηχανίας, η Xenia 2019 θα υπηρετήσει για ακόμα μία φορά τον premium χαρακτήρα της. Παράλληλα θα αποτελέσει το ιδανικό περιβάλλον εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών, λύσεων και έμπνευσης για τους χιλιάδες επιχειρηματίες και στελέχη της Τουριστικής Βιομηχανίας που αναμένεται να την επισκεφτούν.

Σε 4.500 δυνητικούς εκθέτες θα σταλεί το έντυπο εκθετών

Δυναμικά έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες της Xenia 2019, που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, σχεδιάστηκε και εστάλη το “Έντυπο Εκθετών” σε περισσότερους από 4.500 δυνητικούς εκθέτες της προμηθευτικής αγοράς του κλάδου. Το έντυπο περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες -είδη εκθεμάτων, κόστος και κατηγορίες περιπτέρων κ.λπ- προκειμένου οι επιχειρήσεις να αποφασίσουν για την παρουσία τους στο κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός για την Τουριστική Βιομηχανία στην χώρα μας.

Η Xenia 2019 θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία

Η Xenia 2019 θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μία χρονιά σε ημερομηνίες στρατηγικά επιλεγμένες έτσι ώστε να επιτρέψουν τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των εμπορικών επαφών όλων των εκθετών αλλά και επισκεπτών και όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις θα ξεπεράσει τα ίδια της τα ρεκόρ σε εκθέτες και επισκέπτες. Πλήθος επιχειρηματιών του ξενοδοχειακού αλλά και ευρύτερου κλάδου του τουρισμού θα περάσουν τις πόρτες της προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τάσεις στην κατασκευή, τη διακόσμηση και τις υπηρεσίες ενώ με την συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων της κατασκευαστικής και προμηθευτικής αγοράς, που θα καταλάβουν 50.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας, καθώς και την στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, είναι σαφές ότι η Xenia 2010 θα αποτελέσει και αυτή την φορά την μεγαλύτερη έκθεση για τον κλάδο των ξενοδοχείων και της ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας.

Τέλος, χάρη στο πανόραμα από καινοτόμες και εξειδικευμένες παράλληλες εκδηλώσεις που φιλοξενεί, η Xenia γίνεται το πλέον επιδραστικό φόρουμ, με όλες τις πρωτοπόρες τάσεις και εξελίξεις του ξενοδοχειακού τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο, βάζοντας τη σφραγίδα της στην πορεία ανάπτυξης του ελληνικού Τουρισμού.

2019-04-11T14:28:28+00:00