Απαραίτητη για τους ξενοδόχους

//Απαραίτητη για τους ξενοδόχους

Απαραίτητη για τους ξενοδόχους

Η Xenia 2020 αναμένεται να αποτελέσει ξανά πόλο έλξης όλων των επαγγελματιών του κλάδου της φιλοξενίας αλλά και πολύτιμο εργαλείο τους στην μάχη για την «επανεκκίνηση» της τουριστικής βιομηχανίας.

Σε αυτή την ιδιαίτερη εποχή του κορωνοϊού που κάθε επιχειρηματίας πρέπει να επενδύσει για να ξεχωρίσει, η ανάγκη για βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών των ξενοδοχείων και των τουριστικών καταλυμάτων είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα απαιτούν ριζικές αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης και λειτουργίας των ξενοδοχείων και για αυτό οι ξενοδόχοι επιβάλλεται να ενημερωθούν και να «εισάγουν» τις υποδομές και τις υπηρεσίες τους σε μία εξελιγμένη digital και safe εποχή.

Κι εδώ είναι που έρχεται η Xenia ώστε να δώσει την δυνατότητα στους χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου που θα την επισκεφτούν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις, καινοτόμα προϊόντα αλλά και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στην κατασκευή, τη διακόσμηση, την τροφοδοσία και το e-marketing.

xenia_F6A0290-scaled Απαραίτητη για τους ξενοδόχους Highlights

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της καθώς και στον premium χαρακτήρα της θα είναι και η Xenia 2020 με αποτέλεσμα οι 550 κορυφαίες εταιρείες που -όπως δείχνουν τα δεδομένα ήδη μέχρι τώρα- θα συμμετάσχουν ως εκθέτες, να υποδεχτούν -πάντοτε με βάση τους κανονισμούς ασφαλείας που προβλέπονται για την διασφάλιση της υγείας όλων- για ακόμα μια φορά χιλιάδες εξαιρετικά ποιοτικούς επισκέπτες που καθορίζουν με τις επενδυτικές επιλογές τους το συνολικό προσανατολισμό της ελληνικής Τουριστικής Βιομηχανίας.

xenia-polos-elxis-3-EXP00058 Απαραίτητη για τους ξενοδόχους Highlights
XENIA-POLOS-ELXIS-2-_F6A0156 Απαραίτητη για τους ξενοδόχους Highlights

H έκθεση που στηρίζει και ενημερώνει τους επαγγελματίες του κλάδου

Κάθε επιχειρηματίας του τουρισμού και γενικότερα decision maker επιχείρησης του κλάδου οφείλει φέτος ειδικά να επισκεφτεί την Xenia, ειδικά όταν στόχος και φιλοδοξία του είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, είτε πρόκειται για τα κλασικά facilities του ξενοδοχείου είτε για νέες εμπειρίες που θέλει να προσφέρει στον πελάτη του, όπως για παράδειγμα το bar και το εστιατόριο.

Όλες αυτές οι ανάγκες καλύπτονται μέσα από την τεράστια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών προκειμένου οι ιδιοκτήτες αλλά και τα στελέχη των ξενοδοχείων που θα την επισκεφτούν να συνομιλήσουν με τους εκθέτες για τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής τους, να μπορέσουν να βρουν κάτω από την ίδια στέγη όλες τις λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν, να βρουν τα προϊόντα που αναζητούν από πρώτο χέρι, να βρουν πραγματικές προτάσεις και ιδέες και, φυσικά, να συγκρίνουν τιμές και να κλείσουν απευθείας εμπορικές συμφωνίες.

Έτσι, φιλοξενώντας την elite της προμηθευτικής και κατασκευαστικής αγοράς θα αποτελέσει για ακόμα μία χρονιά hot spot εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών, λύσεων και έμπνευσης για χιλιάδες επενδυτές και στελέχη επιχειρήσεων.

2020-07-08T12:56:06+00:00