Θα φτάσουν τους 500 οι εκθέτες!

Η επαναφορά της ιστορικής για την τουριστική βιομηχανία έκθεσης Xenia από τη Forum ΑΕ, “αγκαλιάστηκε” από την πρώτη κιόλας στιγμή µε μεγάλο ενθουσιασµό από τις µεγάλες και σημαντικές προµηθευτικές επιχειρήσεις αλλά και όλους τους θεσµικούς φορείς του Ξενοδοχειακού κλάδου.

Περισσότερες από 500 σηµαντικές εταιρείες συµµετέχουν στην Χenia 2017 ανάγοντάς την στο πιο σπουδαίο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς για την Τουριστική Βιοµηχανία.

Χάρη στον αριθµό και την ποιότητα των εκθετών της, αλλά και τον πλούτο των θεµατικών events που θα φιλοξενήσει, µε την παρουσία κορυφαίων εισηγητών σε διάφορα πεδία -από τη γαστρονοµία και την ενέργεια ως τον εξοπλισµό και το ebooking- η έκθεση Χenia έρχεται για να αναδείξει όλες τις νέες τάσεις, αλλά και τις τελευταίες λύσεις στην κατασκευή, την τροφοδοσία και το e-marketing των Ξενοδοχείων.

Πάνω από 60.000 οι barcode προσκλήσεις!

prosklisi Θα φτάσουν τους 500 οι εκθέτες! Future Hotel

Θα αποσταλούν πάνω από 60.000 Barcode ονομαστικές προσκλήσεις.

Στα πλαίσια της ευρύτερης στρατηγικής της FORUM AE, µε στόχο την προσέλκυση στοχευµένων επισκεπτών από ολόκληρη την Τουριστική Βιοµηχανία, η διοργανώτρια θα αποστείλει περισσότερες από 60.000 Barcode ονοµαστικές προσκλήσεις σε ταυτοποιηµένους επαγγελµατίες του Ξενοδοχειακού κλάδου σε Ελλάδα και Κύπρο. Συγκεκριµένα, την πρόσκληση θα λάβουν ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, ενοικιαζόµενων καταλυµάτων, γεν. διευθυντές ξενοδοχειακών µονάδων, executive chefs, F&B managers, αρχιτέκτονες, διακοσµητές, επαγγελµατίες του κατασκευαστικού κλάδου κ.ά.

Η Xenia, ένα από τα ισχυρότερα brands της Τουριστικής βιοµηχανίας της χώρας µας, επιστρέφει δυναµικά στο Metropolitan Expo, 25-26- 27 Νοεµβρίου 2017, για να βάλει ξανά τη σφραγίδα της στη νέα εποχή του ελληνικού τουρισµού!

2017-11-23T13:22:01+00:00