Πάμε Xenia, μένουμε ασφαλείς

//Πάμε Xenia, μένουμε ασφαλείς

Πάμε Xenia, μένουμε ασφαλείς

Με το βλέμμα στραμμένο στο τετραήμερο 27-30 Νοεμβρίου και πάντοτε με γνώμονα την ασφάλεια των εκθετών και των επισκεπτών της έκθεσης, η οργανωτική ομάδα της Xenia έχει ήδη μπει σε ρυθμούς προετοιμασιών.

Ήδη από τις αρχές Ιουνίου η εταιρεία FORUM SA, έχει επαναλειτουργήσει κανονικά και τόσο η διοίκηση όσο και το προσωπικό της έχουν επιστρέψει δυναμικά προκειμένου να προετοιμάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πραγματοποίηση της έκθεσης Xenia, η οποία θα διοργανωθεί ακολουθώντας όλους τους κανονισμούς και τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου για την διοργάνωση εκθέσεων όταν αυτά ανακοινωθούν. Στόχος όπως πάντα είναι να διασφαλιστούν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχημένη διοργάνωση και την εμπορική αποτελεσματικότητά της έκθεσης.

3.000 επισκέπτες θα μπορούν να βρίσκονται, την ίδια στιγµή στον εκθεσιακό χώρο, σύµφωνα µε το πρωτόκολλο του ΕΟ∆Υ. Το γεγονός αυτό σε συνδυασµό µε την επέκταση της λειτουργίας της έκθεσης κατά µία ηµέρα, θα έχει ως αποτέλεσµα ο συνολικός αριθµός επισκεπτών της έκθεσης να ξεπεράσει τους 20.000.

Η Xenia αποτελεί ένα καθιερωµένο θεσµό για τον ξενοδοχειακό κλάδο στη χώρα µας, µε µία µεγάλη και επιτυχηµένη πορεία. H διοργάνωση της Xenia 2020, σε αυτή την ιδιαίτερη και απαιτητική περίοδο για την τουριστική βιοµηχανία, αποτελεί επιτακτική ανάγκη καθώς θα αναδείξει ποιοτικές προτάσεις και καινοτόµες λύσεις µε σκοπό να συµβάλλει στην προσπάθεια των επαγγελµατιών του τουρισµού να ανταπεξέλουν στην νέα πραγµατικότητα. Η Xenia 2020 µέσα από ένα πλήθος προϊόντων και εξιδεικευµένες εκδηλώσεις θα παρέχει στους επισκέπτες τις απαραίτητες ιδέες και την κατάλληλη ενηµέρωση για να αντιµετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας σεζόν και τις απαιτήσεις του ταξιδιώτη στην µετά covid εποχή. Η Xenia 2020 θα αποτελέσει ένα αναγκαίο «όπλο» για τους ανθρώπους της φιλοξενίας στην μάχη της επανεκκίνησης της μεγαλύτερης ελληνικής βιομηχανίας, αυτής του τουρισμού.

Xenia-xekinisan-oi-proetoimasies-EXP01078-1 Πάμε Xenia, μένουμε ασφαλείς Highlights

Ανανέωση και αναβαθμίσεις ανεβάζουν ψηλότερα τον πήχη

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Xenia θα πραγματοποιηθεί σε στρατηγικά επιλεγμένες ημερομηνίες προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των εμπορικών επαφών όλων των εκθετών αλλά και επισκεπτών. Επίσης, η διοργανώτρια εταιρία θα στηρίξει τον business oriented χαρακτήρας της και θα στείλει όπως κάθε φορά barcoded προσκλήσεις σε χιλιάδες στοχευμένους επαγγελματίες του κλάδου αλλά και θα επενδύσει ένα σημαντικό ποσό για την διαφημιστική της προβολή σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και digital περιβάλλον προκειμένου παρά την δύσκολη αυτή περίοδο για την χώρα μας να μην επηρεαστεί σε καμία περίπτωση τόσο η ποιότητα του επισκεπτικού κοινού όσο και η εμπορική αποτελεσματικότητα για εκθέτες και επισκέπτες.

Xenia-xekinisan-oi-proetoimasies-EXP09187-1 Πάμε Xenia, μένουμε ασφαλείς Highlights

Με ένα εύρος συμμετοχών που εκπροσωπούν όλους τους στρατηγικής σημασίας κλάδους που απευθύνονται στο ελληνικό ξενοδοχείο, η ΧΕΝΙΑ 2020 θα συνεισφέρει καταλυτικά στην ανάδειξη της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας και θα δημιουργήσει μια μοναδική ευκαιρία ανταλλαγής εμπειριών και σύναψης εμπορικών συμφωνιών.

Με πλήθος επιχειρηματιών του ξενοδοχειακού και του ευρύτερου κλάδου του τουρισμού να περνούν τις πύλες της Xenia προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τάσεις στην κατασκευή, τη διακόσμηση και τις υπηρεσίες, με την συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων της κατασκευαστικής και προμηθευτικής αγοράς, που θα καταλάβουν 50.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας, καθώς και την στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, είναι σαφές ότι η Xenia 2020 θα αποτελέσει και αυτή την φορά την μεγαλύτερη έκθεση για τον κλάδο των ξενοδοχείων και της ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας.

50% των εκθετών της περσινής έκθεσης έχουν ήδη επιβεβαιώσει την συµµετοχή τους στην Xenia 2020, ενώ ένα επιπλέον 25% θα αποφασίσει τελικά για την συµµετοχή τους τον ερχόµενο Σεπτέµβριο.

Ασφαλείς συνθήκες για εκθέτες & επισκέπτες

Η FORUM SA ακολουθεί όλα τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου προκειμένου η Xenia 2020 να διεξαχθεί μέσα σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

✔ Οι barcode προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και θα ισχύουν για ένα άτομο.
✔ Θα γίνεται καταγραφή των επισκεπτών που θα εισέρχονται στο εκθεσιακό κέντρο αλλά και όσων εξέρχονται έτσι ώστε να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή τον ακριβή αριθμό επισκεπτών για να διαφυλάξουμε τα επιτρεπόμενα όρια πληρότητας.
✔ Θα τοποθετηθούν dispensers με αντισηπτικό, που λειτουργούν με φωτοκύτταρο, σε όλους τους βασικούς χώρους της έκθεσης και θα ανανεώνονται συνεχώς.
✔ Οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ακολουθώντας όλα τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα για τα συνέδρια.
✔ Το Metropolitan Expo ανταποκρινόµενο στις νέες συνθήκες και έχοντας ως βασική του προτεραιότητα την επιτυχηµένη διεξαγωγή όλων των φιλοξενούµενων εκθέσεων και συνεδρίων σε ένα απόλυτα ασφαλές και προστατευµένο περιβάλλον, απέκτησε από την TUV Austria την πιστοποίηση Covid Shield – Επίπεδο Principal.

2020-07-08T09:19:40+00:00