Καινοτόµες ιδέες στο Build Hotel

Το σηµαντικότερο φόρουµ για το μέλλον της κατασκευής και της ανακαίνισης των ξενοδοχειακών µονάδων θα αφήσει εποχή, στην Xenia 2017, από 25 έως 27 Νοεµβρίου στο Metropolitan Expo. Ελάτε στο ειδικά διαμορφωμένο stage στο Hall 4, για να ενημερωθείτε για όλες τις καινοτομίες του κλάδου.

buildhotel-lo Καινοτόµες ιδέες στο Build Hotel Highlights Ό,τι πιο σύγχρονο στους τοµείς της κατασκευής και της ανακαίνισης θα παρουσιαστεί στο κεντρικό stage του Xenia Build Hotel, στο Hall 4, στη διάρκεια της Xenia 2017. Σηµαντικοί Έλληνες αρχιτέκτονες θα αναλύσουν για το κοινό των επαγγελµατιών επιλεγµένα case studies ξενοδοχειακών έργων -κυρίως στο χώρο των resorts, boutique και city hotels- αναπτύσσοντας τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που έπρεπε να αντιµετωπιστούν, από το αρχικό concept ως την τελική υλοποίησή τους.

hotelbuild2_414530194 Καινοτόµες ιδέες στο Build Hotel Highlights

Nέες τάσεις, έξυπνες λύσεις
Στο πλαίσιο του Xenia Build Hotel θα προβληθούν τα σηµαντικότερα trends στον τοµέα του σχεδιασµού, µε έµφαση σε ζητήµατα που αφορούν στην ανακαίνιση, την εξοικονόµηση ενέργειας, την ηχοµόνωση, το landscaping, τη µελέτη φωτισµού αλλά και το branding σύγχρονων ξενοδοχειακών µονάδων. Τέλος, σύµβουλοι ανάπτυξης θα παρουσιάσουν τους πλέον οικονοµικούς τρόπους αναβάθµισης ξενοδοχειακών µονάδων µέσω σχετικών χρηµατοδοτικών προγραµµάτων, καθώς και µε ποιον τρόπο οι ιδιοκτήτες µπορούν να επωφεληθούν από τις προσφερόµενες λύσεις. Την επιµέλεια και το συντονισµό της εκδήλωσης έχει το αρχιτεκτονικό περιοδικό ek, µε πολυετή εµπειρία γύρω από τα θέµατα αρχιτεκτονικής, δόµησης και design.

Οι θεµατικές ενότητες αναλυτικά είναι:
Resorts Boutique Hotels City Hotels Ηotel Lighting Design
Hotel Branding Experience Αναβάθµιση Ξενοδοχειακών Μονάδων

2017-10-16T12:39:10+00:00