Απόλυτα επιτυχημένη η 1η ημέρα

//Απόλυτα επιτυχημένη η 1η ημέρα

Απόλυτα επιτυχημένη η 1η ημέρα

Η πρώτη ημέρα της έκθεσης ολοκληρώθηκε και χιλιάδες ιδιοκτήτες, διευθυντές ξενοδοχείων και στελέχη του τουρισμού από κάθε γωνιά της Ελλάδας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο σημαντικότερο εκθεσιακό event για την ξενοδοχία και την τουριστική βιομηχανία.

Η 3η Xenia, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της επιβεβαίωσε αυτό όλοι περίμεναν: ότι αποτελεί μία ολοκληρωμένη έκθεση, διεθνών προδιαγραφών, η οποία υπερκαλύπτει όλες τις ανάγκες του τουριστικού-ξενοδοχειακού κλάδου. Συνεπώς μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσε η μαζική προσέλευση χιλιάδων decision makers του κλάδου, οι οποίοι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ήρθαν προκειμένου να δουν πλήθος καινοτόμων προϊόντων και λύσεων που έχουν να προσφέρουν οι 550 εκθέτες. Έτσι λοιπόν είχαν όλοι την δυνατότητα να βρουν κάτω από την ίδια στέγη πολλές ιδέες για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους καθώς και να ενημερωθούν γύρω από τις εξελίξεις σε επίπεδο παροχών υπηρεσιών για τον κλάδο της φιλοξενίας. Σχεδόν μισή ώρα πριν ανοίξουν οι πύλες των τεσσάρων Halls του Metropolitan Expo, η κινητικότητα στα γκισέ ήταν τόσο έντονη που φαινόταν από νωρίς το τι θα ακολουθούσε τις επόμενες ώρες. Επίσης, στο τέλος της ημέρας οι 550 εκθέτες είχαν να πουν για το πόσο εντυπωσιασμένοι και ενθουσιασμένοι ήταν από το γεγονός ότι μπορεί να ήταν μόνο η πρώτη ημέρα της έκθεσης, αλλά οι επισκέπτες είχαν έρθει αποφασισμένοι να συζητήσουν μαζί τους για τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής τους και να βρουν λύσεις στα θέματα που απασχολούν το ξενοδοχείο τους. Τέλος, στα θετικά αποτελέσματα της πρώτης ημέρας της έκθεσης ήταν το γεγονός ότι πολλοί εκθέτες και επισκέπτες είπαν ότι έκλεισαν νέες ή ανανέωσαν ήδη υπάρχουσες εμπορικές συμφωνίες.

EXP00050_new Απόλυτα επιτυχημένη η 1η ημέρα Future Hotel

Special events που ενημέρωσαν και ένα δυνατό project που ενέπνευσε

Αδιαμφισβήτητα το Hotel Megatrends Project ακόμα και πριν ξεκινήσει η έκθεση είχε κερδίσει τη προσοχή του κοινού και των επαγγελματιών του κλάδου της φιλοξενίας. Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη ημέρα όσοι επισκέφτηκαν την έκθεση ήρθαν και με σκοπό να δουν και από κοντά το τόσο αναμενόμενο και καινοτόμο αυτό project. Εδώ, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν πέντε πραγματικούς χώρους που διαθέτει ένα ξενοδοχείο ή τουριστικό κατάλυμα, με αποτέλεσμα να μπορέσουν να ανακαλύψουν στην πράξη και σε λειτουργία πολλά προϊόντα και υπηρεσίες και να πάρουν ιδέες για το πώς μπορούν να εφαρμόσουν και αυτοί κάποιες από αυτές τις προτάσεις.  Μεγάλη επιτυχία επίσης σημείωσαν την πρώτη ημέρα τόσο οι ομιλίες του Digi Hotel όσο και του Hotel Megatrends / Talks. Τόσο οι εισηγήσεις όσο και τα πάνελ κέντρισαν το ενδιαφέρων επισκεπτών αλλά και εκθετών που γέμισαν τα δύο stages που είχαν στηθεί στα Hall 3 και Hall 1 αντίστοιχα.

Αναλυτικά όλα όσα συζητήθηκαν στο Digi Hotel μπορείτε να τα δείτε εδώ και στο Hotel Megatrends / Talks εδώ.

special-event-1 Απόλυτα επιτυχημένη η 1η ημέρα Future Hotel
special-event-2 Απόλυτα επιτυχημένη η 1η ημέρα Future Hotel
2019-12-09T12:17:51+00:00