Η Xenia δίνει ραντεβού για το 2021

//Η Xenia δίνει ραντεβού για το 2021

Η Xenia δίνει ραντεβού για το 2021

Οι decision maker του κλάδου της τουριστικής βιομηχανίας ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Xenia 2021, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί 27-29 Νοεμβρίου 2021.

Με ένα εύρος συμμετοχών που θα εκπροσωπήσουν όλους τους στρατηγικής σημασίας κλάδους που απευθύνονται στο ελληνικό ξενοδοχείο, η ΧΕΝΙΑ 2021 θα επανέλθει δυναμικά τον Νοέμβριο του 2021, σε ένα πλέον περισσότερο ασφαλές και σταθερό περιβάλλον, κατά το οποίο ο κλάδος της τουριστικής βιομηχανίας θα έχει επανέλθει δυναμικά με στόχο την ανάπτυξη και οικονομική επανεκκίνηση. Η Xenia λοιπόν για ακόμα μία φορά θα έχει ως στο να συνεισφέρει καταλυτικά στην ανάδειξη της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας και δημιουργεί μια μοναδική ευκαιρία ανταλλαγής εμπειριών και σύναψης εμπορικών συμφωνιών.

xenia_F6A0290-scaled Η Xenia δίνει ραντεβού για το 2021 Highlights

H έκθεση που στηρίζει και ενημερώνει τους επαγγελματίες του κλάδου

Σε αυτή την ιδιαίτερη μετά covid εποχή που κάθε επιχειρηματίας πρέπει να επενδύσει για να ξεχωρίσει, η ανάγκη για βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών των ξενοδοχείων και των τουριστικών καταλυμάτων είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα απαιτούν ριζικές αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης και λειτουργίας των ξενοδοχείων και για αυτό οι ξενοδόχοι επιβάλλεται να ενημερωθούν και να «εισάγουν» τις υποδομές και τις υπηρεσίες τους σε μία εξελιγμένη digital και safe εποχή.

Όλες αυτές οι ανάγκες καλύπτονται μέσα από την τεράστια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών προκειμένου οι ιδιοκτήτες αλλά και τα στελέχη των ξενοδοχείων που θα την επισκεφτούν να συνομιλήσουν με τους εκθέτες για τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής τους, να μπορέσουν να βρουν κάτω από την ίδια στέγη όλες τις λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν, να βρουν τα προϊόντα που αναζητούν από πρώτο χέρι, να βρουν πραγματικές προτάσεις και ιδέες και, φυσικά, να συγκρίνουν τιμές και να κλείσουν απευθείας εμπορικές συμφωνίες.

Έτσι, φιλοξενώντας κάθε χρόνο την elite της προμηθευτικής και κατασκευαστικής αγοράς θα αποτελέσει για ακόμα μία χρονιά hot spot εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών, λύσεων και έμπνευσης για χιλιάδες επενδυτές και στελέχη επιχειρήσεων.

2020-09-10T11:09:23+00:00