Εντυπωσιακή και την 3η ημέρα η Xenia

//Εντυπωσιακή και την 3η ημέρα η Xenia

Εντυπωσιακή και την 3η ημέρα η Xenia

Οι εντυπωσιακές εκθεσιακές συμμετοχές των κορυφαίων προμηθευτικών εταιρειών του κλάδου και τα στοχευμένα workshops από σημαντικές προσωπικότητες της επιχειρηματικής ζωής «κυριάρχησαν» και την 3η ημέρα της έκθεσης.

H Xenia 2019 έριξε την αυλαία της καταφέρνοντας και πάλι να εντυπωσιάσει τόσο με τον πλούτο των εκθεμάτων όσο και με την ποιότητα των special events. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την άφιξη χιλιάδων επισκεπτών που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο ξενοδοχειακό κλάδο, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν πώς η τελική καταγραφή θα δείξει νέο ρεκόρ επισκεπτών που θα ξεπεράσει τους 40.000. Κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό της συμμετοχής τους στην Xenia 2019, οι εκθέτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης και την ποιότητα του επισκεπτικού κοινού. Το γεγονός ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν decision makers των τουριστικών επιχειρήσεων που εκπροσωπούσαν, διευκόλυνε σε μεγάλο βαθμό της συζητήσεις καθώς υπήρξε αμεσότητα. Φυσικό επακόλουθο ήταν η επισφράγιση πολλών συνεργασιών μέσα στο τριήμερο της έκθεσης.

Xenia-2019-esoteriki_EXP09598_865x500 Εντυπωσιακή και την 3η ημέρα η Xenia Highlights

Παράλληλα, την απόλυτη ικανοποίησή τους για το εύρος και την ποιότητα των εκθεμάτων, τις ομιλίες στο πλαίσιο των special events και το επίπεδο της οργάνωσης εξέφρασε και η πλειοψηφία των επισκεπτών. Η έρευνα αγορά τους ανάμεσα στους 550 εκθέτες της Xenia τους βοήθησε ώστε να εξοικονομήσουν χρόνο και κόπο ενώ οι πολύτιμες πληροφορίες και γνώσεις που αποκόμισαν από τις ομιλίες των special events θα αποτελέσουν χρήσιμα εργαλεία για την λειτουργία των επιχειρήσεων.

Γενικότερα οι κριτικές που απέσπασαν οι παράλληλες εκδηλώσεις άγγιξαν το άριστα. Στο Digi Hotel, οι ομιλίες κορυφώθηκαν με την θεματική ενότητα που αφορά στα social media και την διαχείριση των online κριτικών. Δείτε αναλυτικά τα θέματα που συζητήθηκαν. Αντίστοιχα στα Hotel Megatrends / Talks πρωταγωνίστησαν το Eco Marketing και τα Eco Hotels, η εξάσκηση και η διατροφή καθώς και η εκπαίδευση φιλοξενίας. Δείτε αναλυτικά τα θέματα που συζητήθηκαν.

Η Xenia ανανεώνει το ραντεβού της για το Νοέμβριο του 2020.

2019-12-04T15:12:53+00:00