Είπαν για την Xenia ’19

//Είπαν για την Xenia ’19
Είπαν για την Xenia ’192019-12-06T09:47:48+00:00

“Η φετινή Xenia είναι καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. Πραγματικά η ποιότητα των εκθετών είναι αξιοσημείωτη. Η επιτυχία μία έκθεσης είναι η αντοχή στον χρόνο και η Xenia το έχει κερδίσει αυτό το στοίχημα. H Χenia κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερη και κατά την διάρκεια της ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς της χρονιάς κλείνεται σε συμφωνίες εδώ μέσα.”

Χάρης Θεοχάρης, Υπουργός Τουρισμού
“Η Xenia είναι πραγματικά μία πολύ εντυπωσιακή έκθεση. Στο portfolio του NürnbergMesse Group έχουμε πάνω από 100 εκθέσεις και έχω να πώ ότι αν η Xenia διοργανωθεί με τον ίδιο τρόπο στην Γερμανία, λόγω της ποιότητας της και του επιπέδου της, θα είναι μία από τις καλύτερες που θα γίνονται και εκεί. Υψηλή ποιότητα εκθετών, εκθεμάτων, επισκεπτών, παράλληλων εκδηλώσεων, πλήθος κόσμου που ενδιαφέρεται να κλείσει συμφωνίες! Πραγματικά είναι μία εκπληκτική έκθεση.”
Peter Ottmann, CEO NürnbergMesse Group
“Για ακόμα μία χρονιά η έκθεση Xenia, φανερά ανανεωμένη, προσφέρει στον ξενοδόχο ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου. Εδώ ο επαγγελματίας θα βρεί συγκεντρωμένα όλες τις νέες τάσεις και τα προϊόντα για τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησής του. Έχει πολύ μεγάλο νόημα για τον ξενοδόχο από κάθε γωνιά της Ελλάδας να επισκέπτεται την έκθεση Xenia και εμείς ως ΠΟΞ θα συνεχίσουμε να την στηρίζουμε.”
Γρηγόρης Τάσιος, Πρόεδρος ΠΟΞ
“Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Xenia αποτέλεσε ένα κέντρο αποφάσεων για τον ξενοδοχειακό κλάδο. Εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα και την ποικιλία των εκθετών. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό για όλους τους παράγοντες του κλάδου να έρχονται σε μία τέτοια καταξιωμένη έκθεση είτε είναι προμηθευτής είτε ξενοδόχος. Για αυτό και εμείς ως ΞΕΕ έχουμε επιλέξει την Xenia για να κάνουμε το Διεθνές φόρουμ φιλοξενίας καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να συνδυάζουμε τις δυνάμεις μας και να πραγματοποιούνται παραγωγικές συζητήσεις.”
Αλέξανδρος Βασιλικός, Πρόεδρος ΞΕΕ

“Η Xenia 2019 συνέβαλε και πάλι στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος και προώθησε την καινοτομία στον κλάδο. Το 3ο Διεθνές φόρουμ φιλοξενίας που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της συνέβαλε στην εξωστρέφεια του τουρισμού της χώρας μας.”

Χριστίνα Τετράδη, Αντιπρόεδρος ΞΕΕ
“Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι μέσα από τους εκθέτες της Xenia προτείνονται ιδέες και λύσεις για την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος είτε πρόκειται για τις υποδομές είτε για τις υπηρεσίες. Η έκθεση Xenia μας δίνει την δυνατότητα να δούμε την νέα εικόνα που έρχεται για τον ελληνικό τουρισμό.”
Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδρος ΕΟΤ
“Η Xenia εδώ και χρόνια έχει καταφέρει να γίνει θεσμός για τον ξενοδοχειακό κλάδο. Ο τουρισμός είναι πολύ σημαντικός για την χώρα μας καθώς μπορεί να αποτελέσει έναν από τους βασικούς τομείς ανάπτυξης και οι τουριστικοί επιχειρηματίες κάνουν συνεχώς επενδύσεις. Εκθέσεις σαν την Xenia βοηθούν να έρχονται κοντά οι προμηθευτές με τους επιχειρηματίες του κλάδου και έτσι συμβάλλουν στην γενικότερη αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος που προσφέρουν οι Έλληνες ξενοδόχοι.”
Γιάννης Ρέτσος, Πρόεδρος ΣΕΤΕ
“Η έκθεση Xenia αποτελεί μία έκθεση σταθμό για την τουριστική οικονομία. O ελληνικός τουρισμός αυξάνεται ταχύτητα και για αυτό το λόγο υπάρχει η ανάγκη για αναβάθμιση των υποδομών, μία ανάγκη που καλύπτει η Xenia 2019.”
Κατερίνα Νοτοπούλου, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

“Η έκθεση Xenia 2019 είναι ακόμα πιο μεγάλη, ανανεωμένη και ποιοτική και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Βοηθάει όλους τους κλάδους και όλες τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.”

Αντώνης Στελιάτος, Πρόεδρος Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού
“Όλοι οι άνθρωποι του τουρισμού ήρθαμε για ακόμα μία φορά στην Xenia για να δούμε όλες τις τάσεις της αγοράς και να συζητήσουμε τις εξελίξεις στον κλάδο στο 3ο Διεθνές φόρουμ φιλοξενίας. Είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός για την ξενοδοχία. Εδώ χτυπάει η καρδιά του τουρισμού.”
Χαράλαμπος Βούλγαρης, Πρόεδρος Ξενοδόχων Κέρκυρας