Είπαν για την Xenia ’18

//Είπαν για την Xenia ’18
Είπαν για την Xenia ’182018-12-04T10:56:21+00:00

“Πρόκειται για μία εξαιρετική έκθεση που κάθε χρόνο αναβαθμίζεται. Εδώ συναντιούνται οι επαγγελματίες του χώρου. Επειδή ο τουρισμός θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια, θεωρώ ότι οι εκθέσεις αυτού του επιπέδου είναι πολύ σημαντικές.”

Έλενα Κουντουρά, Υπουργός Τουρισμού

“Οι ξενοδόχοι έρχονται εδώ όχι για δημόσιες σχέσεις, αλλά για δουλειές. Έρχονται γιατί θέλουν να δουν τους προμηθευτές τους. Το επίπεδο της Xenia φέτος είναι πραγματικά εξαιρετικό. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι, σε αυτούς του ρυθμούς. Άλλωστε, είναι από τις εκθέσεις που χρειαζόμαστε στην Ελλάδα γιατί συμβάλουν στην άνοδο του τουριστικού προϊόντος, γενικά.”

Αλέξανδρος Βασιλικός, Πρόεδρος ΞΕΕ

“Νομίζω ότι είναι μια πολύ σημαντική από τη Forum που δείχνει το δρόμο ότι έτσι μπορούμε να πορευτούμε από κοινού -ξενοδόχοι και επιχειρηματίες του τουρισμού μαζί- για να έχουμε όλοι στο τέλος ένα καλό οικονομικό αποτέλεσμα.”

Γρηγόρης Τάσιος, Πρόεδρος ΠΟΞ

“Η Xenia, για δεύτερη συνεχή χρονιά, απέδειξε ότι είναι μια έκθεση που κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερη, όλο και πιο στοχευμένη –όχι μόνο για τον Έλληνα ξενοδόχο, αλλά και για τον Έλληνα επιχειρηματία του Τουρισμού.”

Χριστίνα Τετράδη, Αντιπρόεδρος ΔΣ Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας

“Η φετινή Xenia είναι εντυπωσιακή. Οι εκθέτες, βλέποντας και οι ίδιοι το επίπεδο να ανεβαίνει, ανεβάζουν τα στάνταρ ο καθένας σε αυτό που παρουσιάζει.”

Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Aldemar Resorts

“Η Xenia είναι ο τόπος συνάντησης των απανταχού επαγγελματιών της Φιλοξενίας. Είναι ένα ετήσιο ραντεβού το οποίο συσπειρώνει όλο τον κόσμο του Τουρισμού σε μια προσπάθεια συνεννόησης και αντιμετώπισης των διαρθρωτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος. Είναι μία φοβερά επιτυχημένη έκθεση με τεράστια αναγνωρισιμότητα και τεράστια επισκεψιμότητα.”

Κωνσταντίνος Μαρινάκος, Πρόεδρος ΤΟΠ

“Η Xenia είναι μία πολύ σημαντική έκθεση και αποτελεί αναμφίβολα ένα εξίσου σημαντικό σημείο συνάντησης των επιχειρηματιών του Τουρισμού, παρουσίασης προϊόντων, ανταλλαγής απόψεων αλλά και μεταφοράς γνώσης.”

Δρ Ανδρέας Ανδρεάδης, Διευθύνων Σύμβουλος Sani / Ikos Group

“Είναι μια εντυπωσιακή έκθεση. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη Xenia που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι σύντομα θα γίνει ο leader στο χώρο του Τουρισμού.”

Γεώργιος Τσακίρης, Ξενοδόχος, τ. Πρόεδρος ΞΕΕ
“Θεωρώ πως η Xenia είναι μία εντυπωσιακή έκθεση, αισθητικά άρτια και νομίζω πως και για τους εκθέτες είναι αρκετά πιο αποδοτική σε σχέση με άλλες διοργανώσεις του είδους της.”
Daniele Padovan, sales manager / CULIMAT
“Η Xenia είναι μια πραγματικά όμορφη και αρκετά μεγάλη έκθεση, οπότε ο επισκέπτης έχει πολλά πράγματα να δει εδώ. Μου θύμισε αρκετά τη HOST.”
Antonella Favaro, Marketing Activation Manager / Electrolux

“Είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι την Xenia. Είναι μια εντυπωσιακή έκθεση. Νομίζω πως υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για τις συσκευές μας.”

Εva Centa, Area Manager / FIREX
“Έχω επισκεφτεί και την προηγούμενη διοργάνωση της Xenia και πρέπει να πω πως έχω στ’ αλήθεια εντυπωσιαστεί από το επίπεδο των εκθετών που είναι εξαιρετικά υψηλό, ποιοτικά και αισθητικά, από το πλήθος των παράλληλων εκδηλώσεων, την ποιότητα των προϊόντων που εκτίθενται και από όλα όσα περιστοιχίζουν τη φετινή Xenia.”
Andrea Dall’ Armellina, Export Area Manager / EUROTECH

“Σε όρους ποιοτικής υπεροχής, η Xenia τα κατάφερε και πάλι. Όλοι οι αξιοσημείωτοι παίκτες είναι εδώ. Ξέρω πως θα τους συναντήσω και γι’ αυτό επισκέπτομαι και αυτήν την έκθεση, για να δω τι καινούριο υπάρχει, να συναντηθώ με το συνεργάτη μου στην Ελλάδα, αλλά επίσης να συνομιλήσω, να δω, να διερευνήσω την αγορά. Η Xenia είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για business. Επιπλέον η ποιότητα των επισκεπτών είναι καλή.”

Andreas Klier, Area Sales Manager / TAFELSTERN

“Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την Xenia. Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση, πολύ κομψή, με αυξημένη προσέλευση επαγγελματιών του Τουριστικού κλάδου.”

Florian Lorenz, Rational Corporate Chef / EMEA
“H Χenia είναι μία πολύ καλά οργανωμένη έκθεση που αποδεικνύει πως η τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα είναι μία από τις μεγαλύτερες σε όλο τον κόσμο. Είμαι ευτυχής που βρέθηκα εδώ επειδή, έχοντας ήδη επισκεφτεί και την δομή του Megatrends την οποία παρουσιάζετε εδώ, διαπιστώνω πως η έκθεση δείχνει όλες τις τελευταίες τάσεις στην αγορά του Ξενοδοχείου. Θα την επισκεφτώ οπωσδήποτε και πάλι στο μέλλον.”
Tatsuya Kumazawa, Managing Director & COO / Panasonic Eco Solutions Turkey
“Ήμασταν και πέρσι στην έκθεση Xenia και μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι. Γι’ αυτό λάβαμε μέρος και φέτος και μάλιστα με ένα ακόμη καλύτερο περίπτερο. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι σε σύγκριση με άλλες εκθέσεις στο εξωτερικό η Xenia διακρίνεται για τη μεγάλη εξειδίκευσή της, ειδικά όσον αφορά τον κλάδο των ξενοδοχείων και γι’ αυτό το λόγο είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τη συμμετοχή μας.”
Massimo Santinon, Brand Manager / LINEA LIGHT
“Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη έκθεση η οποία προσελκύει την πλειονότητα των ξενοδοχείων και γι’ αυτό το λόγο είμαστε εδώ. Η έκθεση Xenia βοηθάει να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες και την ποιότητα που παρέχει ένα ξενοδοχείο στον επισκέπτη του ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία και τη σωματική ευεξία.”
Alex Almeda, Consumer Sales Manager / DB EMEA LIFE FITNESS
“Είναι η πρώτη μου φορά στην έκθεση Xenia και είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος. Έχω πάει σε πολλές αντίστοιχες εκθέσεις στο εξωτερικό, και θεωρώ ότι για την Ελλάδα είναι φανταστικό να έχει μία έκθεση σαν την Xenia. Έτσι για τη δουλειά μας κρίνεται επιτακτικό να είμαστε παρόντες στην Xenia.”
James Blower, Sales Director Hospitality and Wellness / EMEA & APAC MATRIX
“Έχω πάει και σε άλλες αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού, αλλά η Xenia ξεχωρίζει για το τεράστιο ενδιαφέρον που συγκεντρώνει αλλά και για το υψηλό επίπεδο των επαγγελματιών του τομέα της τουριστικής βιομηχανίας. Όλοι είναι παρόντες στην Xenia, ενώ επιπρόσθετα με εντυπωσίασε και η μεγάλη γκάμα των προϊόντων που παρουσιάζονται στην έκθεση.”
Gosia Pintrand, International Sales Manager B2B and Amenities / GROUPE L’ OCCITANE