Είπαν για την Xenia ’19

//Είπαν για την Xenia ’19
Είπαν για την Xenia ’192020-07-31T09:05:17+00:00

“Η φετινή Xenia είναι πάρα πολύ καλή, είναι ουσιαστική και έχει ποιοτικό κόσμο και μεγάλη επισκεψιμότητα. Ο κόσμος που επισκέφτηκε το περίπτερο μας ήταν σοβαρός και ενδιαφέρθηκε πραγματικά για τα προϊόντα μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την συμμετοχή μας. Κάθε χρόνο έχουμε ουσιαστικό εμπορικό αποτέλεσμα.”

Αριστείδης Ι. Κούρτης, Πρόεδρος -ΚΟΥΡΤΗΣ ΑΕ
“Η Xenia 2019 μόνο θετικές εντυπώσεις μας άφησε. O κόσμος που μας επισκέφτηκε ήταν πολύ ποιοτικός, ήταν ξενοδόχοι και γενικά ακριβώς το target group που ενδιαφέρει την εταιρεία μας. Kάθε χρόνο που συμμετέχουμε αναπτύσσουμε όλο και περισσότερο το πελατολόγιο μας.”
Κωνσταντίνος Κλειδέρης, Διευθύνων Σύμβουλος -NEF NEF
“Είμαστε πολύ χαρούμενοι από την συμμετοχή μας στην Xenia 2019. Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχουμε. Το επίπεδο των επισκεπτών είναι ποιοτικό και βλέπουμε ότι είναι πολύ σημαντικό ότι γίνεται αυτή την περίοδο καθώς όλοι οι επιχειρηματίες του κλάδου, επενδυτές και ξενοδόχοι βρίσκονται εδώ. H Xenia αποτελεί πυλώνα, σημείο συνάντησης, το ραντεβού της τουριστικής βιομηχανίας, γίνεται σε πολύ σημαντικό χρονικό σημείο, κομβικό για να μπορέσουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα για την νέα σεζόν. Θα συμμετέχουμε και στην Xenia 2020 καθώς το ραντεβού όλων των ξενοδόχων είναι εδώ.”
Bίβιαν Παράσχου, Founder/ Business Development Manager -INOMO DESIGN

“Η Xenia είναι πλέον μία έκθεση η οποία δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού. Και αυτή η πεποίθηση είναι και δικιά μας αλλά και όσων επισκέφτηκαν το περίπτερο μας. Χρόνο με το χρόνο τόσο η ποιότητα όσο και ο αριθμός των επισκεπτών γίνονται όλο και καλύτερα.”

Θεόδωρος Παπαθανασόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος- ΒΙΟΠΡΟΣ ΑΒΕΕ
“H συμμετοχή μας στην Xenia 2019 μας έδωσε την δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με αρκετούς ξενοδόχους και ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων, να τους δείξουμε τα νέα μας προϊόντα και να κλείσουμε εμπορικές συμφωνίες. Σίγουρα θα συμμετέχουμε και στην επόμενη Xenia.”
Πάνος Οικονόμου, B2B Hospitality Manager – GLOBALSAT
“H Χenia είναι η καλύτερη έκθεση όσον αφορά τον ξενοδοχειακό κλάδο και των εξοπλισμό των ξενοδοχείων. Είναι ένα σημείο αναφοράς για τον ξενοδοχειακό κλάδο, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για το brand μας.”
Παναγιώτης Δρόσος, International Business Development Director – KORRES

“Η Xenia 2019 για ακόμα μία χρονιά μας εξέπληξε ευχάριστα. Υπήρξε επισκεψιμότητα και ποιοτική και ουσιαστική και δίνουμε ραντεβού βέβαια για του χρόνου.”

Ελένη Καθάριου, Σύμβουλος Ύπνου – GRECO STROM
“Eίναι η τρίτη φορά που συμμετέχουμε στην Xenia. Eίναι μία κορυφαία έκθεση για τον κλάδο. Η επισκεψιμότητα ήταν πολύ καλή και η ποιότητα του κόσμου είναι επίσης πολύ καλή.”
Θάνος Τσιάρας, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος - EXALCO AE
“Τα standards της έκθεσης είναι πάντα πολύ ανεβασμένα και μας δίνεται η δυνατότητα να συναντηθούμε και με τους πελάτες μας αλλά και με πολλούς δυνητικούς. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις, έχουμε πάρει ένα πολύ θετικό δείγμα και θα είμαστε εδώ και του χρόνου.”
Πέτρος Δράνιας, Διευθύνων Σύμβουλος – VIMAR HELLAS ΑΕ

“Η ποιότητα και το επίπεδο της έκθεσης για ακόμα μία χρονιά ήταν εκπληκτικά, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι και θα συμμετάσχουμε και του χρόνου. Πραγματοποιήσαμε πλήθος συναντήσεων και κάναμε και πολλές νέες επαφές.”

Αργυρώ Πελεκού, Πρόεδρος – GOLDER DOOR

“Επιλέξαμε την Xenia 2019 για να παρουσιάσουμε κάποια νέα πρωτοποριακά προϊόντας μας καθώς εδώ είναι το κέντρο των αποφάσεων του κλάδου και πράγματι είδαμε ότι πολλοί ξενοδόχοι και αρχιτέκτονες μας επισκέφτηκαν. Θα είμαστε και στην Xenia 2020.”

Νέστος Σαράφογλου, Marketing Director – ΓΙΑΝΝΙΔΗ ΑΦΟΙ ΑΕ
“Από την πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια που αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην έκθεση Xenia, είδαμε ότι η συμμετοχή μας είχε αποτελέσματα για αυτό και είμαστε και φέτος εδώ και θα είμαστε και του χρόνου.”
Δημήτρης Ζακαλκάς, Marketing & Communication Strategist - M. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ
“Η έκθεση Xenia είναι πολύ σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία όσων σχετίζονται με τον ξενοδοχειακό κλάδο. Κάθε χρόνο η έκθεση βελτιώνεται.”
Χρήστος Πάρτσος, Country Manager – ELECTROLUX PROFESSIONAL HELLAS SA

“Eίμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την ποσότητα και την ποιότητα των επισκεπτών της έκθεσης, είδαμε ότι ήταν πραγματικά επαγγελματίες του κλάδου και ενδιαφέρθηκαν για τα προϊόντα που είχαμε να τους παρουσιάσουμε. Είναι μία πολύ καλή λύση για όλους τους επαγγελματίες και από Αθήνα αλλά και από επαρχία να δουν από κοντά όλες τις λύσεις που υπάρχουν στην αγορά.”

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Beverage Manager Solutions – NESTLE PROFESSIONAL
“Πραγματοποιήσαμε επαφές και συναντήσεις και με παλιούς μας πελάτες αλλά και με πολλούς νέους. Το σημαντικότερο ήταν ότι ο επαγγελματίας του κλάδου που ενδιαφέρεται για τα προϊόντα μας ήξερε ότι μπορεί να μας βρει εδώ.”
Παναγιώτης Ζώντας, Segment Manager Hotel & Gaming - JDE PROFESSIONAL
“Είναι μία έκθεση θεσμός για τον ξενοδοχειακό κλάδο, η οποία πραγματικά βοηθάει τους ξενοδόχους να δουν συγκεντρωμένα όλους τους επαγγελματίες του κλάδου και τα προϊόντα τους. Έχουμε δει πολλούς παλιούς πελάτες αλλά και υποψήφιους. Γενικά είναι μία έκθεση που μετά την ολοκλήρωση της πάντα υπάρχει δουλειά και συμφωνίες.”
Γιώργος Βελιβασάκης, Υπεύθυνος Ξενοδοχειακού – CANDIA STROM
“Το κοινό που επισκέφτηκε το περίπτερο μας ήταν αρκετά στοχευμένο και είχαμε πολύ μεγάλη προσέλευση. Κάναμε πολλές επαφές και υπήρξε πολύ ενδιαφέρον για το προϊόν μας που είναι το hotel amenities.”
Nίκος Φυτσιλής, Hotel Business Development Manager – PAPOUTSANIS
“Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την συμμετοχή μας στην έκθεση Xenia 2019 και είχαμε μεγάλη επισκεψιμότητα στο περίπτερο μας. Είχε στοχευμένο κοινό που ήξερε τι ήθελε. Έχουν κλειστεί αρκετές εμπορικές συμφωνίες και για το 2019 αλλά και για τα επόμενα έτη.”
Διονύσης Δήμας, Head of Hotel & B2B Department – COCO MAT
“Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τους επισκέπτες της έκθεσης τόσο όσον αφορά την ποσότητα όσο και την ποιότητα. Έχουμε κάνει πολύ σημαντικές επαφές.”
Σπύρος Σπίνος, CEO -ELITE STROM
“Η φετινή Xenia μας έδωσε την δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με πολλούς ξενοδόχους, να δούμε ποιες είναι οι απαιτήσεις της αγοράς και να διαμορφώσουμε τις ανάλογες στρατηγικές όσον αφορά το hospitality industry.”
Νικόλαος Παύλος, Lighting Manager – Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ
“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ποιότητα αλλά και την ποσότητα των επισκεπτών της έκθεσης Xenia 2019. Eπίσης, το σαββατοκύριακο είχαμε πολλούς επισκέπτες από την επαρχία, το οποίο ήταν πολύ θετικό για εμάς.”
Μαίρη Ανδρονίκου, MIA COLLECTIONS IKE
“Η Xenia 2019 είχε πάρα πολύ και καλό κόσμο, αρκετό δε και από την επαρχία. Νομίζω ότι η ποιότητα των επισκεπτών είναι καλύτερη από πέρυσι και μένουν για περισσότερο χρόνο στο περίπτερό μας. Θεωρώ ότι έπαιξαν μεγάλο ρόλο και τα προϊόντα που προβάλαμε φέτος και απευθύνονται αποκλειστικά σε ξενοδόχους. Μπορεί να τα καταλάβει πιο εύκολα ο πελάτης.”
Νίκος Βασιλείου, ΒRIGHT AE
“Eίμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την συνολική διοργάνωση και το υψηλό επίπεδο της Xenia 2019 σε διάφορα επίπεδα. Είμαστε ικανοποιημένοι και από την επισκεψιμότητα, και αναμένουμε να δούμε την θετική κατάληξη των ραντεβού που κάναμε.”
Νικόλαος Πετρίδης, ΠΕΤΡΙΔΗΣ ABEE
“Από άποψη προσέλευσης κόσμου και ποιότητας επισκεπτών οι εντυπώσεις μας είναι πολύ θετικές. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από την συμμετοχή μας στην Xenia 2019.”
Μυτιληναίου Βασιλική, ΗΙΤ HOSPITALITY INTEGRATED TECHNOLOGIES SA
“Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας και μας έκανε πολύ θετική εντύπωση ότι το και το Σάββατο είχαμε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι ήταν αποφασισμένοι να κάνουν δουλειές με τους εκθέτες.”
Xάρης Παρίσης, ALUMIL AE

“H ΕΓΕΜ συμμετέχει στην Xenia διαχρονικά. Πλήθος κόσμου ήρθε, οπότε είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Είδαμε πολλούς συνεργάτες, αλλά παρατηρήσαμε πως πλέον έρχονται και αρκετά μεγάλα ξενοδοχεία, αλλά και ξενοδοχειακοί όμιλοι, γεγονός πολύ σημαντικό για όλους τους εκθέτες και όχι μόνο για την ΕΓΕΜ.”

Σκυλογιάννη Βασιλική, ΕΓΕΜ

“Μου αρέσει πάρα πολύ η έκθεση Xenia 2019. Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από την επισκεψιμότητα. Θεωρώ ότι έχει περισσότερο κόσμο από πέρυσι και ευελπιστούμε να έχουμε και θετικά αποτελέσματα από εμπορικής απόψεως από τις συναντήσεις που κάναμε κατά την διάρκεια της έκθεσης.”

Παπαγεωργίου Λεονάρδος, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΣ ΑΕ
“Όπως και τις άλλες χρονιές που συμμετείχαμε έτσι και φέτος είμαστε πολλοί ικανοποιημένοι από την συμμετοχή μας στην έκθεση.”
Παναγιώτης Κουλογιάννης, ΕΥΡΩΨΥΚΤΙΚΗ DESIGN AEBE
“Πήραμε δύο περίπτερα φέτος και νομίζω ότι αυτό μας βοήθησε τελικά. Η έκθεση έχει περισσότερο κόσμο σε σχέση με πέρυσι, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι. Είναι πολύ πιο «ώριμη» νομίζω η έκθεση φέτος.”
Ξενικάκης Ιωάννης, ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ Ι. ΑΕ
“Είμαστε ικανοποιημένοι αρκετά από την συμμετοχή μας στην έκθεση Xenia και όπως πάντα θεωρούμε ότι η διοργάνωση είναι πολύ καλή.”
Μηντσούλης Γιώργος, ΛΙΘΟΣ ΑΕ
“Η έκθεση Xenia 2019 είναι ένα σπουδαίο εκθεσιακό γεγονός για τη χώρα μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε. Βλέπουμε ότι όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες του κλάδου ενδιαφέρονται να επενδύσουν. Όσον αφορά τη φετινή διοργάνωση, είναι εξαιρετική! Εμείς έχουμε online παρακολούθηση των δεδομένων στο περίπτερό μας και έχουμε παρατηρήσει στη διάρκεια των δύο πρώτων ημερών πάνω από 50% αύξηση επισκεπτών στο περίπτερό μας σε σχέση με πέρυσι. Επίσης, έχουμε παρατηρήσει μία επισκεψιμότητα πολύ μεγάλη των μεγάλων ξενοδοχείων που διψούν για την καινοτομία της εξέλιξης.”
Αντύπας Γιώργος, REVIVAL CONSULTING SERVICES AE
“Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συμμετοχή μας και ειδικά φέτος το Σάββατο παρατηρήσαμε ότι υπάρχει μία πολύ μεγάλη αύξηση του κοινού που την επισκέφτηκε σε σχέση με πέρυσι.”
Αλέξανδρος Σαχλός, ΣΑΧΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΙΜΒERSA ΙΚΕ
“Νομίζω πως είναι μια εξαιρετική έκθεση. Από τη βάση της προετοιμασίας ακόμη φαινόταν ότι είναι η πρώτη σοβαρή έκθεση μετά την κρίση. Δεν έχω κανένα παράπονο από τη διοργάνωση και όλα είναι εξαιρετικά. Και από την προσέλευση και από την ποιότητα του κόσμου.”
Δημήτρης Δοντάς, KNAUF ΓΥΨΟΠΟΙΙΑ ΑΒΕΕ
“Όσον αφορά την επισκεψιμότητα και τις τρείς ημέρες της έκθεσης ήταν πολύ καλή. Ποιοτικός κόσμος και σημαντικός αριθμός επισκεπτών. Συνολικά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την συμμετοχή μας.”
Αλέξανδρος Κατραούζος, ΝΕΟΤΕΧ ΑΕΒΕ
“Είμαι αρκετά ευχαριστημένος και η οργάνωση της Xenia 2019 ήταν πολύ καλή.”
Οδυσσέας Χατζηορφανός , ΧΑΤΖΗΟΡΦΑΝΟΣ GROUP “ΒΙΕΝΤΕ”
“Είναι η τρίτη φορά που συμμετέχουμε στην Xenia και διαπιστώνω ότι φέτος είναι πολύ καλύτερη από τις δύο προηγούμενες χρονιές. Θεωρώ ότι η έκθεση αποκτά πλέον ένα πολύ δυναμικό κοινό. Όσοι έχουν επισκεφθεί το περίπτερό μας είναι πραγματικοί επαγγελματίες, και μάλιστα από πολλά μέρη της χώρας. Θεωρώ ότι μέσα από την Xenia θα ανοίξει πολύ το πελατολόγιό μας. Εννοείται ότι θα είμαστε και του χρόνου εδώ.”
Βασιλεία Γεωργιάδου, Public Relations Manager -ELECTRA

“Είναι η τρίτη χρονιά που είμαστε στην έκθεση. Σίγουρα είδα πολύ μεγάλη βελτίωση της ποιότητας του κόσμου, πολλούς επισκέπτες και από εξωτερικό σε σχέση με πέρσι, αλλά και από την ελληνική περιφέρεια. Είναι πολύ θετικό γεγονός η παρουσία ξένων επισκεπτών, καθώς ενισχύει το κομμάτι των εξαγωγών. Σίγουρα θα είμαστε και του χρόνου.”

Αθηνά Γαλλή, Sales & Marketing Manager - GALLIS LIGHTING
“Πρώτη φορά για μας στην Xenia, και έχουμε αποκομίσει πολύ θετικές εντυπώσεις. Πέρασε πολύς κόσμος από το περίπτερό μας, το επίπεδο του κοινού είναι πολύ επαγγελματικό και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Έχουμε επισκέπτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, και από νησιά και από Αθήνα και από Κρήτη, και από διαφορετικής κλίμακας ξενοδοχεία, από πολύ μεγάλα μέχρι μικρά boutique hotels. Έχουμε κάνει πολύ καλές επαφές, που θεωρούμε ότι θα αποδώσουν τους επόμενους μήνες, διευρύνοντας το πελατολόγιό μας.”
Δημήτρης Πάτσης, Πρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος -CASA DI PATSI
“Είδαμε πελάτες από όλη την Ελλάδα και από μεγάλα ξενοδοχεία, κυρίως ιδιοκτήτες και αρχιτέκτονές. Ήρθαμε για να ανοίξουμε το πελατολόγιό μας και σίγουρα θα είμαστε και του χρόνου.”
Γιώργος Μετρίδης, Πρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος -NEOMAGIC FABRICS
“Είναι η τρίτη φορά που βρισκόμαστε στην Xenia. Θεωρώ ότι η ποιότητα του κόσμου είναι καλή, οι επισκέπτες είναι πιο στοχευμένοι. Υψηλά στελέχη και ιδιοκτήτες, από πολλά μέρη της Ελλάδας, καθώς και καινούργιοι πελάτες είναι το κοινό που επισκέπτεται το περίπτερό μας.”
Κωστής Βακαλόπουλος, Eμπορικός Διευθυντής - AΣΤΗΡ ΑΕ
“Η συμμετοχή μας στην ΧΕΝΙΑ 2019 ήταν ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα και σαφώς θετική για την εταιρεία μας. Πιστεύουμε ότι οι εμπορικές επαφές που αναπτύξαμε θα αποδώσουν σύντομα. Οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες ήταν από όλους τους κλάδους, αλλά λόγω και της φύσης των προϊόντων μας, οι περισσότεροι ήταν από boutique hotels, προερχόμενοι από την Ελλάδα, αλλά και από την Κύπρο και κάποιες άλλες χώρες.”
Αλίκη Μπενρουμπή, Διευθ. Σύμβουλος - ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ AE
“Είναι η τρίτη φορά που συμμετέχουμε στην Xenia. Βλέπω μια βελτίωση φέτος και στη διοργάνωση και στο κοινό. Έχουμε επισκέπτες από όλες τις κλίμακες ξενοδοχείων, από πολύ μεγάλα μέχρι πολύ μικρά. Όλο το «πακέτο» του τουρισμού επισκέπτεται το περίπτερό μας, και μάλιστα από πολλά μέρη της Ελλάδας. Θεωρώ ότι το πελατολόγιό μας θα διευρυνθεί μέσα από την έκθεση. Θα είμαστε και του χρόνου στην Xenia. Εδώ ξέρουμε ότι όσοι έρχονται είναι για δουλειά.”
Νικόλαος Βαρβέρης, Πρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος -MODA BAGNO
“Είχαμε επισκέπτες από όλη τη χώρα. Είναι και καινούργιες επαφές και σταθεροί πελάτες. Θεωρώ ότι πρόκειται για επαφές που θα ωριμάσουν τους επόμενους μήνες. Θα είμαστε και του χρόνου.”
Σπύρος Στάθης, Διευθυντής επαγγελματικών συσκευών -MIELE
“Για μας είναι η τρίτη φορά στην Xenia. Είναι καλή έκθεση για το δικό μας πελατολόγιο, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έχουμε κάνει και νέες επαφές, από όλη την Ελλάδα, κυρίως από μικρότερα ξενοδοχεία. Βλέπουμε κυρίως ιδιοκτήτες, chef και f’n’b. Οι επαφές που κάνουμε στην έκθεση πάντα ωριμάζουν, πάντα έχουν αποτέλεσμα και σίγουρα θα είμαστε και του χρόνου εδώ.”
Σωκράτης Κωνσταντίνου, Διευθύνων σύμβουλος -YALCO
“Είναι η τρίτη μας φορά στην Xenia. Μας επισκέπτονται κυρίως υφιστάμενοι πελάτες από όλους τους μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους. Αυτοί άλλωστε είναι και το κοινό που στοχεύουμε.”
Παναγιώτης Παπαδημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος -VARIO
“Είναι αρκετά καλή η προσέλευση, το επίπεδο των επισκεπτών είναι αυτό που ξέραμε, οι πελάτες που περιμέναμε ήρθαν. Ενδιαφέρονται κυρίως να δουν ποιες είναι οι τάσεις. Το επίπεδο της έκθεσης είναι πολύ καλό, σε σχέση και με εκθέσεις στο εξωτερικό. Θα είμαστε και του χρόνου, η παρουσία στην Xenia είναι επιβεβλημένη.”
Γιώργος Σαραφίδης, Υπεύθυνος Πωλήσεων- ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
“Συμμετείχαμε για ακόμη μία χρονιά στην Xenia. Κάθε χρόνο η Business Ομάδα της Κωτσόβολος καταφέρνει να κάνει ποιοτικές επαφές με ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα. Εκεί οι επαγγελματίες του χώρου έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ολοκληρωμένες λύσεις μας για το ξενοδοχείο του μέλλοντος και όλες τις νέες τάσεις που επικρατούν στην αγορά.”
Γιάννης Βασιλάκος, Διευθύνων Σύμβουλος -DIXONS

“Η προσέλευση των ενδιαφερομένων ήταν δυναμική και οι επαφές που έγιναν ήταν και αριθμητικά αλλά και ποιοτικά αναβαθμισμένες. Οι επισκέπτες ήταν από μικρές ως μεσαίες μονάδες, είχαμε όμως και αρκετές επαφές από διακοσμητές, εμπόρους, μηχανικούς έργων και αρχιτεκτονικά γραφεία που εξυπηρετούν τον ξενοδοχειακό χώρο από την Ελλάδα και την Κύπρο.”

Γιώργος Καραβασίλης, Managing Director - DRUCKFARBEN ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ-KRAFT