Είπαν για την Xenia ’17

Αρχική/Εκθέτες/Είπαν για την Xenia ’17
Είπαν για την Xenia ’17 2018-04-03T10:10:34+00:00

“Το σωστό timing για την κατασκευή για τον ξενοδόχο είναι ο Νοέμβριος και μάλιστα όχι πολύ νωρίς γιατί έχει επιμηκυνθεί η τουριστική σεζόν. Οπότε, η σωστή περίοδος είναι το τέλος Νοεμβρίου. Αυτή είναι η σωστή έκθεση για εμάς, για τον κλάδο το δικό μας, για την κατασκευή”

Νάσος Παπαπολίτης, Papapolitis

“Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη από την Xenia. Τη θεωρώ πολύ σημαντική έκθεση για εμάς και είμαι πολύ χαρούμενη που ξαναξεκίνησε. Ήταν αυτό που ήθελα. Ο κόσμος που ήρθε ήταν στοχευμένος, γνώριζε τι ήθελε να δει: είδη αποκλειστικά για ξενοδοχείο. ”

Άντζελα Κιουρτζόγλου, Αφοί Κιουρτζόγλου ΑΕΒΕ

“Η Xenia ήταν μια έκθεση που μας έλειπε, και ως θεσμός και ως προς την περίοδο διεξαγωγής της. Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή. Ουσιαστική επισκεψιμότητα, πελάτες μας ξενοδόχοι που έχουν έργα σε εξέλιξη και έρχονται νωρίς για να δουν πώς θα υλοποιήσουν τα έργα αυτά. ”

Τάσος Κυρπόγλου, Παντ. Κυρπόγλου SA

“Πιστεύω ότι η Xenia έλειπε και θεωρώ ότι είναι σωστό το timing που πραγματοποιήθηκε. Είχαμε αρκετά σημαντικές επαφές. ”

Κωνσταντίνος Κλειδέρης, Nef Nef

“Το κοινό είναι πολύ στοχευμένο. Oι πελάτες που έρχονται ενδιαφέρονται πραγματικά και είναι επαγγελματίες, πράγμα που σημαίνει ότι κι εμείς μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας πολύ πιο εύκολα. Είδαμε πολλούς παλιούς αλλά και καινούριους πελάτες. ”

Μιχάλης Σακαλίδης, Σακαλίδης Ι. ΑΕ

“Είμαστε ευχαριστημένοι. Είναι πολύ βασικό ότι όσοι έρχονται είναι ξενοδόχοι οπότε, είναι στο αντικείμενο που μας ενδιαφέρει. Και υπάρχει χρόνος και άνεση να συζητήσουμε μαζί τους με ησυχία. ”

Γιώργος Βελιβασάκης, Candia Strom - Αφοί Βελιβασάκη ΑΒΕΕ

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έχει εστιασμένο κόσμο, είναι πιο προσανατολισμένος, ξέρουν τι θέλουν, έχει μια καλή ροή. ”

Σωτήρης Μαυραγάνης, Egreen - Ecoraster Hellas

“Η διοργάνωση ήταν άρτια και άψογα οργανωμένη. Η έκθεση είχε ουσιαστική επισκεψιμότητα. Οπότε από θέμα ουσίας πιστεύω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί ότι ήταν άκρως εποικοδομητικές και οι συνεργασίες και οι συμφωνίες οι οποίες επετεύχθησαν. Πρέπει να καθιερωθεί σαν θεσμός.”

Γιωργος Νικολαίδης, Coco-Mat

“Για πρώτη φορά είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. Για το κομμάτι της ανακαίνισης του ξενοχοδείου, ο Νοέμβριος είναι καλύτερος μήνας. Θα είμαστε και πάλι εδώ του χρόνου.”

Θανάσης Δεληγιάννης, ΕΤΕΜ ΑΕ

“H Xenia ήταν κάτι απαραίτητο. Ήταν η ώρα της! Έπρεπε να γίνει! Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησε ξανά και έτσι μπορούμε να βρεθούμε ξανά κοντά στα ξενοδοχεία”

Κωνσταντίνος Αρδάμης, Bed & Bath AE

“Η έκθεση ήταν εστιασμένη στον επαγγελματία, στον άνθρωπο που έχει εστιασμένο ενδιαφέρον για το ξενοδοχείο”

Κωνσταντίνος Μπινιάρης, Potpan Food Masters

“Ο θεσμός της Xenia είναι κάτι το οποίο έλειπε από την τουριστική αγορά”

Γιώργος Σιδέρης, Οικ. Εξοπλισμός ΑΕ

“H Xenia με τέσσερα πολύ στοχευμένα halls, πιάνοντας δομικά υλικά, εστίαση και υπηρεσίες ξαναμπαίνει στο παιχνίδι για να ξεκινήσουμε μαζί μια επιτυχημένη πορεία”

Γιώργος Αντύπας, Revival SA

“Βλέπουμε ξενοδόχους, οι οποίοι γνωρίζουν τι θέλουν και οι συζητήσεις είναι πολύ ουσιαστικές”

Ανδρέας Κανδήλας, Suitel AE

“Έχουν έρθει σημαντικά ξενοδοχεία και οι περισσότεροι υποψήφιοι πελάτες μας είναι επαγγελματίες”

Νίκος Βασιλείου, Bright ΑΕ

“Η έκθεση είχε πάρα πολύ καλό κόσμο. ‘Ηρθαν πάρα πολλοί επαγγελματίες και νομίζω ότι αυτό θα μας δώσει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα”

Αλέξανδρος Σαχλός, Timbersa

“Είναι πολύ σημαντικό ότι η έκθεση Xenia απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες των τουριστικών καταλυμάτων. Επισκεψιμότητα υπήρχε αρκετή και ουσιαστική”

Ελένη Καθάριου-Γκοτζοπούλου, Greco Strom

“Η έκθεση Xenia είχε ουσιαστικό ενδιαφέρον. Είδαμε τους πελάτες μας και είχαμε και καινούργιες επαφές”

Ελένη Μιχοπούλου, Nespresso Professional Synergy SA

“Είχαμε πολύ ουσιαστικές επαφές με επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, και από τα νησιά και από Πελοπόννησο και από όλες τις περιοχές της χώρας. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι”

Γιάννης Σπίνος, Elite Strom

“Είχαμε ουσιαστικές επαφές κυρίως με το κομμάτι των ξενοδοχείων και του τομέα του καφέ που προμηθεύουμε ως Nestle Professional”

Κωνσταντίνος Πανούκλιας, Nestle Professional

“Είχαμε πολύ ουσιαστικές επαφές, ήρθαν άνθρωποι αξιόλογοι, ξενοδόχοι. Όσοι ήρθαν ήταν για δουλειά”

Χριστόφορος Τσαπάτος, Έλετρο ΑΕ