Είπαν για την Xenia ’18

//Είπαν για την Xenia ’18
Είπαν για την Xenia ’182019-02-20T09:05:48+00:00
“Η φετινή Xenia μου φάνηκε ακόμα καλύτερη από την περσινή. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι ως εταιρεία γιατί κάναμε πολλές καινούργιες επαφές, γνωρίσαμε κόσμο, μας γνώρισαν οι επαγγελματίες, δημιουργήσαμε μία επένδυση για το μέλλον. Θεωρώ ότι οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για τον ξενοδοχειακό κλάδο πρέπει οπωσδήποτε να λαμβάνουν μέρος στην Xenia.”
Νατάσα Μερεμετίδου, CRYSTAL POOLS
“H Xenia είναι η έκθεση που ο καθένας πρέπει να επισκεφθεί για να βρει αυτό που ψάχνει κι αυτό που θα τον βοηθήσει να βελτιώσει είτε το ενοικιαζόμενο δωμάτιο είτε το ξενοδοχείο.”
Βασίλης Βλαχογιάννης, VITEX
“Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται η Xenia, μετά την επανεκκίνηση της. Η Xenia 2018 ήταν πολύ καλά οργανωμένη, ο χώρος είναι ιδανικός για τα δεδομένα, είχε καλούς επισκέπτες. Γενικά, είναι μία πλήρης έκθεση που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες τις οποίες υπόσχεται να καλύψει. Θα είμαστε και του χρόνου στην έκθεση διότι θεωρούμε ότι την δουλειά μας πρέπει να την υποστηρίζουμε με τον κατάλληλο και σωστό τρόπο.”
Αριστείδης Ι. Κούρτης, ΚΟΥΡΤΗΣ AE
“Έχει ιδιαίτερο νόημα για τις επιχειρήσεις του κλάδου να έρχονται στην Xenia γιατί βοηθάει πάρα πολύ στην ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα.”
Βασίλης Κουλογιάννης, ΕΥΡΩΨΥΚΤΙΚΗ DESIGN
“Η Xenia 2018 χαρακτηρίστηκε από πολύ μεγάλη συμμετοχή. Αυτό που μας ικανοποίησε είναι ότι υπήρχε πάρα πολύ στοχευμένο κοινό, οπότε θεωρούμε απόλυτα επιτυχημένη την εκδήλωση από οργανωτικής άποψης και από άποψη συμμετοχής. Είναι επιβεβλημένη η παρουσία εταιρειών σαν τη δική μας σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Μάλιστα θεωρώ ότι η χρονική στιγμή κατά την οποία διεξάγεται η έκθεση είναι η καλύτερη για τη σεζόν που ξεκινάει, τόσο για εμάς όσο και για τους ξενοδόχους.”
Ελευθέριος Νίτης, IDEAL STANDARD
“Η φετινή Xenia είναι πολύ ανεβασμένη, περισσότερο από πέρυσι. Σαφέστατα προσφέρει την ευκαιρία, όχι μόνο να δουν οι επαγγελματίες τον εξοπλισμό, τα νέα προϊόντα, αλλά να κάνουν και networking. Μόνο στο χώρο των αρχιτεκτόνων, των μηχανικών, των διακοσμητών ανταλλάσσεις απόψεις, βρίσκεις ανθρώπους, παλιούς πελάτες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται φοβερές δυνατότητες για τις επιχειρήσεις.”
Νικόλαος Βασιλείου, BRIGHT
“Η φετινή Xenia μου φάνηκε πάρα πολύ οργανωμένη με πολύ ωραία περίπτερα. Η προσέλευση του κόσμου ήταν αρκετή, πολύ καλή, στοχευμένη, με πελάτες ουσιαστικούς, με ενδιαφέρον. Για τις επιχειρήσεις του κλάδου πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντική η παρουσία τους στην Xenia γιατί τους δίνεται η ευκαιρία να αναδείξουν το προϊόν τους και την επιχείρηση τους ανάμεσα σε πολύ σημαντικό ανταγωνισμό.”
Αναστασία Τόγκα-Δανιηλίδου, TOG & TOG

“Στη διάρκεια της Xenia είχαμε πολλές επαφές και αρκετές από αυτές ήταν ουσιαστικές. Ήρθαν αρκετά μεγάλοι ξενοδόχοι και πιστεύω ότι όλο αυτό θα μετουσιωθεί σε καλή δουλειά.”

Διονύσης Δήμας, COCO-MAT

“Είναι μια έκθεση-σημείο αναφοράς. Ο σύγχρονος ξενοδόχος μπορεί να βρει εδώ λύσεις για όλα όσα χρειάζεται για τη λειτουργία του ξενοδοχείου του.”

Δημήτρης Σερίφης, NELIOS
“Στη φετινή Xenia μας δίνεται για άλλη μια φορά η δυνατότητα να παρουσιάσουμε τις λύσεις μας στους ξενοδόχους. Έχει τρομερά μεγάλο ενδιαφέρον για μια εταιρεία του κλάδου να παρουσιάσει τα προϊόντα της στα πλαίσια της Xenia. Κάθε χρόνο βλέπουμε βελτίωση του κόσμου και στα νούμερα αλλά, κυρίως, στην ποιότητα των επιχειρήσεων που την επισκέπτονται.”
Αντώνης Τραϊφόρος, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ BUSINESS SOLUTIONS
“Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε στη συγκεκριμένη έκθεση και θεωρώ ότι μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα που βλέπουμε από την επισκεψιμότητα του κόσμου μας επιβραβεύει για την επιλογή μας. Για τις επιχειρήσεις που είναι εστιασμένες στο κομμάτι του ξενοδοχείου είναι ο απόλυτος προορισμός. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος ο κόσμος που έρχεται, είναι το συγκεκριμένο κοινό στο οποίο θέλουμε να απευθυνθούμε τα επόμενα χρόνια.”
Παναγιώτης Ζόντας, JACOBS DOUWE EGBERTS PROFESSIONAL
“Η Xenia μας έχει φανεί μέχρι στιγμής καλύτερη από πέρυσι όσο αφορά στην ποιότητα και την προσέλευση του κόσμου. Νομίζω ότι είναι μία προσπάθεια που δεν αφορά μόνο την εταιρεία την οποία διοργανώνει την Xenia, αφορά όλους μας, τις εταιρείες του χώρου και στηρίζοντας την Xenia υποστηρίζουμε τον ελληνικό τουρισμό κι εμάς. Όπως βλέπουμε τα πράγματα να εξελίσσονται πιστεύουμε ότι η Xenia όλο και θα βελτιώνεται και μαζί της κι εμείς.”
Ιωάννης Καλλιμάνης, KOSTOPOULOS HORECA
“Η φετινή Xenia, για μια ακόμη φορά έχει συγκεντρώσει τους σημαντικότερους key players του ελληνικού τουρισμού. Επιπλέον, οι υποδομές της είναι εξαιρετικές.”
Φλώρα Παρασκευοπούλου, AXIA
“Στη φετινή Xenia κάναμε τις επαφές που θέλαμε, αν και σήμερα είναι μόλις η δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης. Και μολονότι η τρίτη ημέρα είναι παραδοσιακά η λιγότερο ενδιαφέρουσα ποσοτικά αλλά η πιο σημαντική ποιοτικά, παρόλα αυτά, ήδη είμαστε πολύ ικανοποιημένοι όχι μόνο από την προσέλευση αλλά και από την ποιότητα του κόσμου.”
Χρίστος Πάρτσος, ELECTROLUX
“Είναι μια πανέμορφη έκθεση, εξαιρετικά υψηλού επιπέδου. Οι επισκέπτες που συνάντησα ήταν όλοι σοβαροί επιχειρηματίες, που συνοδεύονταν συχνά από στελέχη της επιχείρησης, αυστηρά επαγγελματικά. ”
Ανδρέας Βαρανάκης, ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ Α&Δ ΟΕ
“Είναι η δεύτερη χρονιά που συμμετέχουμε στην Xenia. Είναι αναβαθμισμένη η έκθεση, με πολύ πιο σύγχρονα περίπτερα. Και, βεβαίως, θα λάβουμε μέρος και την επόμενη χρονιά.”
Αντώνης Λακιώτης , ΛΑΚΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΕ

“Οι εντυπώσεις μας είναι οι καλύτερες. Ποιοτικός κόσμος, όσος πρέπει, οργανωμένα άριστα.”

Ελίζα Ξενικάκη , ΞΕΝΙΚΑΞΗΣ Ι. ΑΕ

“Είναι η δεύτερη χρονιά που συμμετάσχουμε στην Xenia με τη δική σας διοργάνωση. Η φετινή έκθεση σε επισκεψιμότητα φαίνεται περίπου το ίδιο: ενδιαφέρον κοινό, στοχευμένο. Από άποψη οργάνωσης είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Δεν έχουμε κανένα παράπονο. Κι εννοείται ότι θα λάβουμε μέρος και στην επόμενη.”

Δέσποινα Αρετάκη , LANDCO ΕΠΕ
“Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που συμμετέχουμε. Νομίζω ότι η προσέλευση του κόσμου είναι καλύτερη. Εμάς, που απευθυνόμαστε με μία σειρά από υλικά μας σε αυτό που λέγεται τουρισμός, μας επισκέφτηκαν ξενοδόχοι είτε για μικρές είτε για μεγάλες εγκαταστάσεις. Έγιναν συζητήσεις με μελετητές, με τεχνικές εταιρείες… ήταν εποικοδομητική η έκθεση.”
Αναστάσιος Ριζόπουλος , INTERPLAST

“Η διοργάνωση είναι μια χαρά, όλα είναι τέλεια. Γενικότερα είχαμε πολύ επισκεψιμότητα στο περίπτερο μας. Δεν έχουμε δύσκολο κοινό, ξέρουν τι θέλουν, ρωτάνε στοχευμένα πράγματα.”

Μαρία Πνευματικάκη , EGREEN
“Είναι η πρώτη χρονιά που συμμετάσχουμε στην Xenia. Οι εντυπώσεις μας, ομολογώ, είναι πολύ θετικές, αν και το περίμενα γιατί είχα περάσει σαν επισκέπτης πέρυσι. Αλλά είναι καλύτερα κι από ό,τι περίμενα. Εμείς, σαν επιχειρηματίες, βλέπουμε ότι έχει πολύ καλό κόσμο, έχει ποιότητα. ”
Κώστας Κωνσταντινίδης, CALPAΚ ΑΒΕΤΕ
“Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχουμε και μπορώ να πω ότι σε σχέση με πέρυσι είχαμε περισσότερη επισκεψιμότητα στο περίπτερο μας και πιο ουσιαστική. Στοχευμένο ενδιαφέρον, πραγματικά επαγγελματίες του χώρου. Γενικότερα είμαστε ευχαριστημένοι κι από τον κόσμο που δεχτήκαμε στο κατάστημα μας και γενικότερα από την όλη διοργάνωση. Η συντριπτική πλειοψηφία των δικών μας επισκεπτών ήταν ξενοδόχοι.”
Γιάννης Σπίνος , ELITE STROM ΑΒΕΕ
“Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που συμμετέχουμε στην Xenia. Και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απήχηση που υπήρξε.”
Μιχάλης Τροκούδης , ΤΡΟΚΟΥΔΗ ΑΦΟΙ ΑΒΕΕ ELTOP
“Είναι η δεύτερη χρονιά που συμμετέχουμε στην Xenia. Γενικά νομίζω ότι η έκθεση δεν έχει να ζηλέψει από ξένες εκθέσεις. Είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.”
Κωνσταντίνος Κλειδάρης , NEF NEF AE
“Είναι η πρώτη μας εμπειρία από έκθεση γενικότερα. Είναι πολύ διαφορετικό από το να είσαι επισκέπτης. Είναι σημαντική και πολύ ουσιαστική η εμπειρία γιατί μετά από 9 χρόνια που έχουμε το τμήμα B2B, αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός πελατών που παρότι ξέρουν την Praktiker δεν ήξεραν ότι υπάρχει τμήμα B2B. Άρα για εμάς είναι μία σημαντική ευκαιρία να βγούμε προς τα έξω και να το επικοινωνήσουμε λίγο πιο δυνατά.”
Ιωάννης Παπαδόπουλος, PRAKTIKER HELLAS AE

“Είναι η πρώτη χρονιά που μπαίνουμε στην Xenia και μπορώ να πω ότι είναι από τις πιο ωραίες και στοχευμένες εκθέσεις που έχω δει κι έχω συμμετάσχει μέχρι στιγμής. Ο κόσμος που έρχεται γνωρίζει τι θέλει, και για εμάς είναι πολύ πιο εύκολο να τον εξυπηρετήσουμε και να καλύψουμε την ανάγκη του.”

Μάνθος Αρχοντάκης , ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ Β. ΑΒΕΕ
“Είναι η πρώτη χρονιά που συμμετέχουμε. Overall, θα έλεγα, ότι είναι πολύ θετική η εντύπωση που έχουμε σχηματίσει. Όσον αφορά στη διοργάνωση, είναι εξαιρετικά ψαγμένη στην λεπτομέρεια κι έχουμε μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι κι από τους επισκέπτες.”
Ιωάννης Δημούλης , MARKS & SPENCER ΑΒΕΤΕ
“Είναι η δεύτερη χρονιά που συμμετάσχουμε στην Xenia και η έκθεση είναι πολύ πιο αναβαθμισμένη. Δηλαδή το στήσιμο των περιπτέρων από όλους τους συμμετέχοντες είναι πολύ πιο καλό. ΩΣ ποιότητα, είναι εξειδικευμένος κόσμος.”
Σπύρος Στάθης , MIELE PROFESSIONAL
“Οι επισκέψεις είναι πολύ στοχευμένες, είναι καλή η ποιότητα των επισκεπτών κι είμαστε ικανοποιημένοι σε μεγάλο βαθμό. Είναι η πρώτη μας χρονιά στην Xenia και θεωρώ ότι θα υπάρχει κι επόμενη.”
Λογοθέτης Δρόσος , ELVIAL AE

“Είναι μία έκθεση που μας προσφέρει καινούργιες επαφές αλλά κι ενισχύει τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις με πελάτες. Είναι πολύ καλή έκθεση και έχει γίνει και πολύ καλή προώθηση φέτος.”

Τατιάνα Τοκατλίδη, ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΕ NESPRESSO

“Η εικόνα που έχουμε είναι ότι φέτος η έκθεση έχει περισσότερο κόσμο, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Οπότε όλη η αντίληψη που έχουμε για την έκθεση είναι πολύ πιο θετική σε σχέση με πέρυσι.”

Λυδία Παναγιωτοπούλου , VARIO AE
“Μου έκανε εντύπωση το ότι η Xenia είναι μία έκθεση ευρωπαϊκού επιπέδου. Μου έχουν κάνει εντύπωση τα περίπτερα, που είναι όλα πάρα πολύ ωραία, καθώς και η προσέλευση του κόσμου.”
Κώστας Καζάκης , FIBRAN AE
“Η έκθεση μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση, αρκετός κόσμος, αρκετό ενδιαφέρον από τον κλάδο και τους ανθρώπους που απευθυνόμαστε. Είναι επιτυχημένη η συμμετοχή μας. Πολύ καλά στημένη διοργάνωση. Και για τους εκθέτες καλή η εξυπηρέτηση και για τον κόσμο γενικότερα.”
Ιωάννης Αρβανίτης , SAINT GOBAIN HELLAS ABEE
“Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι από την έκθεση Xenia, απλώς θα επιθυμούσαμε να υπήρχε και κάποια ημέρα αποκλειστικά για επαγγελματίες. Φέτος πάντως είναι αισθητά αυξημένος ο κόσμος που επισκέφτηκε την Xenia, ενώ μας έχει βοηθήσει και η καλή ψυχολογία των εν λόγω επισκεπτών.”
Σταύρος Γαλλής, GALLIS LIGHTING
“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την Xenia. Η έκθεση πήγε πολύ καλά και από την πλευρά της διοργανώτριας εταιρείας όλα ήταν άψογα. Επιπλέον τα περίπτερα είχαν ως πλεονέκτημα την άρτια κατασκευή τους, ενώ γενικά η προσέλευση του κόσμου ήταν αρκετά ικανοποιητική.”
Γιώργος Βελιβασάκης, ΒΕΛΙΣΑΒΑΚΗ ΑΦΟΙ ΑΒΕΕ – CANDIA
“Εμείς συμμετέχουμε αρκετά χρόνια στην Xenia και στην επαναδιοργάνωσή της από την πρώτη χρονιά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση και φέτος θεωρώ ότι έφτασε στο αποκορύφωμά της από πλευράς αρτιότητας της οργάνωσης και συμμετοχών.”
Τάσος Κυρπόγλου , ΚΥΡΠΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΕ

“Συμμετείχαμε φέτος στην Xenia με την οργάνωση να είναι εξαιρετική, στο επίπεδο αντίστοιχων εκθέσεων εξωτερικού. Η Xenia είναι οργανωμένη και σε επίπεδο εξυπηρέτησης, δηλαδή για τους επισκέπτες, αλλά κι εμείς ως εκθέτες είχαμε από την αρχή όποια βοήθεια χρειαστήκαμε.”

Χριστίνα Περγάμαλη, ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ

“Πρόκειται για μια πολύ ωραία διοργάνωση και είναι ευχάριστο ότι αναβιώνει μία έκθεση – θεσμός. Ελπίζουμε να πηγαίνει χρόνο με το χρόνο όλο και καλύτερα. Η παρουσία σχεδόν όλων των εκθετών φαίνεται να είναι ποιοτική. Γενικότερα είμαστε ικανοποιημένοι.”

Δήμητρα Μουρατίδου, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ